Суха Храна За Кучета Royal Canin Gastrointestinal Low Fat Small Dogs 1.5kg.

Суха Храна За Кучета Royal Canin Gastrointestinal Low Fat Small Dogs 1.5kg.

32.00лв.
Производители ROYAL CANIN
Код: Gastrointestinal Low Fat Small Dogs
Наличност Да
Преглеждания: 13

Описание

Повръщане, диария или разхлабени изпражнения са най-честите признаци на лошо храносмилане. Подобни проблеми се срещат все по-често при домашни любимци. Болестите на храносмилателната система пречат на усвояването на хранителните вещества от храната. В някои случаи кучетата развиват патологии, които изискват намалено съдържание на мазнини в храната.

Сухата храна ROYAL CANIN® GASTROINTESTINAL LOW FAT SMALL DOG ​​​​е пълноценна диетична храна за дребни породи кучета, която помага за регулиране на липидния метаболизъм по време на хиперлипидемия. Този продукт съдържа ниско съдържание на мазнини и високи нива на незаменими мастни киселини.

Високо смилаема формула, съдържаща балансирана смес от фибри, включително пребиотици, за подпомагане на здравословното храносмилане и оптималното качество на изпражненията. В допълнение, специални малки хранителни гранули са особено удобни за дъвчене от малки кучета.

ПРЕПОРЪКИ: Консултирайте се с вашия ветеринарен лекар относно употребата или удължаването на периода на употреба на тази храна. Първоначалният курс на употреба на суха храна GASTROINTESTINAL LOW FAT SMALL DOG ​​е 2 месеца за хиперлипидемия.

Показания:

 • хронична или остра диария
 • дисбактериоза
 • екзокринна панкреасна недостатъчност (EPI)
 • хиперлипидемия
 • лимфангиектазия
 • панкреатитис

Противопоказания:

 • бременни и кърмещи кучки - кученца

Специфични свойства на продукта:

 • Висока смилаемост: протеините с висока смилаемост намаляват процесите на ферментация в червата. Подлежащите на ферментация влакнини (FOS) подпомагат баланса на чревната микрофлора.
 • Намалено съдържание на мазнини: редуцираното количество мазнини може да подобри храносмилането на кучета, страдащи от хиперлипидемия или от последствията от остър панкреатит.
 • Ниско съдържание на влакнини: намаленото количество влакнини позволява висока смилаемост и оптимална абсорбция на хранителните вещества.
 • Защита посредством антиоксиданти: патентованата комбинация от антиоксиданти (витамин E и C, лутеини и таурин) може да допринесе за предпазване на клетките на организма от атаките на агресивни продукти, получени при обмяната на веществата и да подпомогне имунната система.

 

Допълнителна информация:
Благодарение на ниското си съдържание на мазнини и влакнини, GASTRO INTESTINAL LOW FAT е особено подходяща за кучета с намалена поносимост към мазнини и със смущения в липидната обмяна на веществата.

Продължителност на лечението:
Продължителността на приема на храната варира в зависимост от тежестта на симптомите. При необходимост GASTRO INTESTINAL LOW FAT може да се приема и доживотно.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Captcha
New
New