Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Храна за екзотични птици

На практика много собственици на екзотични птици се заблуждават и ги хранят единствено със семена. Разбира се, семената са изключително обичани от всички птици. Но в тях лисват много важни хранителни вещества като протеини, витамини и минерали. Затова те не са достатъчно за диетата на Вашия любимец. В хранителният му режим трябва да включва и витамини, минерали, плодове и зеленчуци.

Посветихме тази категория на храните за екзотични птици. 

Както виждате,  в нея не разполагаме с голямо продуктово разнообразие. Причината е, че много малко хора се престрашават да отглеждат екзотични птици у дома. И производителите не предлагат голямо разнообразие на храните за екзотични птици.

Затова ние решихме да Ви предложим най-добрите храни за екзотични птици. Те се отличават не само с високото качество на съставките, но и с добрия баланс между хранителните вещества. 

Така с нашите храни за екзотични птици можете да сте сигурни, че Вашият пернат приятел ще е винаги здрав и щастлив.

PREMIUM EUROPEAN FINCHES - ПЪЛНОЦЕННА  ХРАНА ЗА ФИНКИ 1КГ.

VERSELE LAGA

PREMIUM EUROPEAN FINCHES - ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ФИНКИ 1КГ.

9.50лв.

Premium Europian Finches 1kg - пълноценна храна за европейски финки. Семенна смес, съставена от грижливо подбрани семена и е обогатена с допълнителни витамини, амино киселини и минерали, съдържащи се в пресовани В.А.М. гранули.Те съдържат повече от комплекса Florastimul (>1%), който гарантира опт..

rating
(0)
STICKS FINCHES EXOTIC FRUIT 2 PIECES-СТИК ЗА ФИНКИ С ЕКЗОТИЧНИ ПЛОДОВЕ -2БР.

VERSELE LAGA

STICKS FINCHES EXOTIC FRUIT 2 PIECES-СТИК ЗА ФИНКИ С ЕКЗОТИЧНИ ПЛОДОВЕ -2БР.

3.90лв.

2 бр. Sticks Finches Exotic Fruit 60гр - стик за финки с екзотични плодове-2 бр х 30гр. Хранителна добавка със специално подбрани семена и зърна с добавка на екзотични плодове. Обогатена с витамини, аминокиселини и минерали (ВАМ гранули). Екструдираните гранули съдържат фрукто-олигозахариди за оптим..

rating
(0)

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)