Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

За нас

Преди повече от 5 години ние отворихме нашия малък зоомагазин на площ  само от 15 кв.м в  гр. Варна .С много усилия и старание през следващите години ние успяхме да създадем  и да се утвърдим като една от една от най големите зооборси  за гр.Варна на площ от 200кв.м. С добри цени ,постоянни промоции и перфектно обслужване ние успяхме да спечелим хиляди клиенти от цяла България.

И сега с  натрупаните  познания и опит за нуждите на вашите домашни любимци ,ние решихме да започнем едно ново начинание-онлайн магазин .В него ние събрахме най доброто за вашите питомци  от най качествените гранулирани и консервирани храни до вкусни лакомства ,аксесоари и специални диети .Тук ще намерите над  50 марки от най качествените храни  и аксесоари.

Екипът на Зооборса „Дай Лапа” разбира колко важна част от семейството ви  е вашият домашен любимец ,затова с удоволствие ще ви предостави помощ и  професионален съвет при избора на на търсения от Вас продукт.Ние се стремим да ви предоставим най качествените продукти в най кратки срокове и на най добри цени.

С обич и грижа,
Екипът на Зооборса „ Дай лапа“