Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Препарати за аквариум

Рибките са най-непретенциозните домашни любимци. Но отглеждането им си има някой особености, без които няма да можете да им осигурите пълноценен живот.

Почистването на аквариума е задължителна част от неговата поддръжка. По този начин отстранявате натрупаните отпадъци и вредни вещества, които се отлагат във водата. Почистването се състои в смяна на водата, почистване на стъклата от отлагания и сифониране на дъното.

Разбира се, всеки един етап си има тънкости, с които трябва да се запознаете преди да решите да гледате рибки.

Препаратите за аквариум създават здравословна езерна вода за Вашите рибки. В тази категория можете да откриете препарати за аквариум за избистряне на водата и за премахване на водораслите и позеленяване на водата,

Също така, препаратите за аквариум предотвратяват загубата на рибки. С тяхна помощ се възстановява естествения баланс в аквариума.

JBL ALGOPOND GREEN 250мл.

JBL

JBL ALGOPOND GREEN 250мл.

14.60лв.

JBL AlgoPond Green - 250ml - Премахва проблемите с позеленяването на водата (плуващи алгии). Срещу позеленяване на водата /ефективно премахва водораслите/. Премахва водораслите, чрез целенасоченото и ефективно действие на алгицида, без да се нарушава баланса на езерната вода. Умъртвените водорасли и..

rating
(0)
JBL BactoPond - за избистряне на водата с живи бактерий 500ml.

JBL

JBL BactoPond - за избистряне на водата с живи бактерий 500ml.

31.90лв.

JBL BactoPond - 500ml – Препарат за избистряне на водата (с живи бактерии – да не се съхранява при температура над 40ºС или под 0ºС). Създава здравословна езерна вода чрез биологично разпадане на замърсителите. Помага да се предотврати загубата на риби. Намалява растежа на нежелани водорасли чрез от..

rating
(0)

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)