Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Храна за вълнисти папагали

Папагалите са изключително интересни животни и добри домашни любимци. Правилната грижа е от изключителна важност за тяхното здравословно състояние. Затова е много важно, когато си вземете папагал да съобразите храненето му с неговия вид.

Най-добрата храна за вълниситите папагали са пресните плодове, зеленчуци и семена. В дивата природа, диетата им варира значително, в зависимост от вида им. Но най-общо казано, обичат да си похапват плодове, плодови семена, ядки, цветя и дори царевица. 

В тази категория можете да намерите храна за вълнисти папагали. Разнообразни и добре балансирани смеси, комбинация от семена и плодове и други. Храната за вълнисти папагали е специално адаптирана за нуждите на тези малки птици. С нея можете да сте сигурни, че Вашия папагал ще е винаги в отлично здраве. 

Свържете се с нас на телефон: 098 879 3373, ако се затруднявате с избора на храна за вълнисти папагали. Нашите сътрудници с удоволствие ще Ви консултират и помогнат с избора.

 PRESIGE STANDARD SMALL PARAKEET -  ХРАНА ЗА ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИ 1КГ.

VERSELE LAGA

PRESIGE STANDARD SMALL PARAKEET - ХРАНА ЗА ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИ 1КГ.

6.70лв.

Standard Small Parakeet 1кг - пълноцена храна за малки и вълнисти папагали. Разнообразна и добре балансирана семенна смес, адаптирана към специфичните хранителни нужди на вашата птица.За отлично здраве и добра кондиция...

rating
(0)
PREMIUM PRESTIGE SMALL PARAKEET-ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА МАЛКИ ПАПАГАЛИ  0.800КГ.

VERSELE LAGA

PREMIUM PRESTIGE SMALL PARAKEET-ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА МАЛКИ ПАПАГАЛИ 0.800КГ.

12.50лв.

Premium Small Parakeet 0.800kg - пълноценна храна за малки и вълнисти папагали. Семенна смеска обогатена с витамини, аминокиселини и минерали. Екструдирани гранули с комплекса Florastimul (>1%) за оптимално храносмилане. Чисти черупки от стриди за добра функция на стомашните мускули и оптимален к..

rating
(0)
STICKS BUDGIES EXOTIC FRUIT 2 PIECES -СТИК ЗА ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИ С ЕКЗОТ. ПЛОДОВЕ-2БР

VERSELE LAGA

STICKS BUDGIES EXOTIC FRUIT 2 PIECES -СТИК ЗА ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИ С ЕКЗОТ. ПЛОДОВЕ-2БР

3.90лв.

2 бр. Sticks Budgies Exotic Fruit 60гр - стик за вълнисти папагали с екзотични плодове - 2бр х 30гр. Хранителна добавка със специално подбрани семена и зърна с добавка на екзотични плодове. Обогатена с витамини, аминокиселини и минерали (ВАМ гранули). Екструдираните гранули съдържат фрукто-олигозаха..

rating
(0)
STICKS BUDGIES HONEY 2 PIECES-СТИК ЗА ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИ С МЕД-2БР.

VERSELE LAGA

STICKS BUDGIES HONEY 2 PIECES-СТИК ЗА ВЪЛНИСТИ ПАПАГАЛИ С МЕД-2БР.

3.90лв.

2 бр. Sticks Budgies Honey 60гр - стик за вълнисти папагали с мед - 2 бр х 30 гр. Хранителна добавка за вълнисти папагали със 100% натурален мед.Специално подбрани семена и зърна с добавка на мед. Обогатена с витамини, аминокиселини и минерали (ВАМ гранули). Екструдираните гранули съдържат фрукто-ол..

rating
(0)

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)