Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Устна хигиена

Замисляли ли сте за зъбната хигиена на Вашето куче? А знаете ли, че добрата хигиена може да спести много здравословни проблеми на любимеца Ви?

Точно както при хората, така и при животните, по зъбите остават остатъци от храна. Те се разграждат, ако зъбите не бъдат почистени и измити. А това на свой ред може да създаде неудобство и болка на Вашето куче.

Освен това, в устата живеят много бактерии, които при неправилна хигиена се размножават. Добрата зъбна хигиена ще намали количеството бактерии и ще запази зъбите и венците здрави за по-дълго време.

Най-добрия начин да осигурите хигиената на Вашето куче е с денталната вода за кучета.

Денталната вода за кучета контролира зъбния камък и осигурява свеж дъх.

Какви са предимствата на денталната вода за кучета?

Денталната вода за кучета е лесна за използване. При нея, няма нужда да се борите с Вашето куче и да го учите да стои мирно, докато му миете зъбите.

Тя е БЕЗОПАСНА за използване. С нея ще намалите нуждата от рутинно почистване при ветеринар, което се прави при пълна анестеза. Защото това е единствения начин да се почистят качествено зъбите на домашния любимец.

Денталната вода за кучета разгражда плаката и зъбния камък, които се събира по зъбите на кучето. А някой видове имат и антибактериално и антисептично действие.

Освен това, денталната вода за кучета убива вредните бактерии, които живеят в усната кухина. И по този начин предпазва от образуването на инфекции и кариеси.

Денталната вода за кучета спомага и за намаляване на кафявите петна по зъбите и за възвръщането на белия им цвят.

Съветваме Ви да се консултирате с Вашия ветеринарен лекар за правилната употреба на денталната вода за кучета. Той ще Ви уведоми дали тя е подходяща за него и дали е съвместима със здравословното му състояние.

Винаги четете инструкциите, които са на опаковката!

Свържете се с нас на телефон: 098 879 3373, ако имате въпроси относно денталната вода за кучета.

Beaphar Fresh Breath Spray - спрей за чисти зъби и свеж дъх 150мл.

BEAPHAR

Beaphar Fresh Breath Spray - спрей за чисти зъби и свеж дъх 150мл.

11.90лв.

Лесен за употреба спрей за зъби без нужда от четка.Beaphar Fresh Breath Spray подобрява почистването на зъбите на кучета и котки.За свеж дъх и премахване на зъбна плака. Лошият дъх на домашен любимец може да има няколко различни причини, но често е резултат от нежелани бактерии, които живеят в у..

rating
(0)
Vetexpert - PlaqueOff Animal - Хранителна добавка за кучета и котки- премахва лош дъх,плака и зъбен камък 20гр.

VIRBAC

Vetexpert - PlaqueOff Animal - Хранителна добавка за кучета и котки- премахва лош дъх,плака и зъбен камък 20гр.

27.00лв.

Продуктът е предназначен за всекидневна употреба при кучета и котки. Има уникално системно действие! Чрез секретиращата сеслюнка естествените съставки се отделят в устната кухина и забавятнатрупването на плака! Изцяло натурална формула, с водораслиот Атлантическия океан. Патентованата формула предпа..

rating
(0)
Virbac Vet Aquadent - вода за уста за кучета и котки - 250 мл.

VIRBAC

Virbac Vet Aquadent - вода за уста за кучета и котки - 250 мл.

31.50лв.

Вода за уста за кучета и котки. Елиминира лошия дъх. Помага за контрола на образуване на зъбна плака. Използва се ежедневно в прясната вода за пиене. Лесно се дозира с мерителна чашка според килограмите на домашния ви любимец. Освежаващ разтвор с приятен вкус. Патентована и доказана активна съ..

rating
(0)
Вода за уста Beaphar Plaque Away - против зъбна плака и лош дъх 250ml.

BEAPHAR

Вода за уста Beaphar Plaque Away - против зъбна плака и лош дъх 250ml.

15.90лв.

Beaphar Plaque away - Mouth Wash вода за уста се добавя към питейната вода на вашето куче или котка за предотвратяване на лошия дъх. Бактериите и остатъците от храна причиняват образуването на плака по зъбите, което води до гниене на зъбите и венците, а оттам и на поява на лош дъх. Beaphar P..

rating
(0)

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)