Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Устна хигиена

Замисляли ли сте за зъбната хигиена на Вашето куче? А знаете ли, че добрата хигиена може да спести много здравословни проблеми на любимеца Ви?

Точно както при хората, така и при животните, по зъбите остават остатъци от храна. Те се разграждат, ако зъбите не бъдат почистени и измити. А това на свой ред може да създаде неудобство и болка на Вашето куче.

Освен това, в устата живеят много бактерии, които при неправилна хигиена се размножават. Добрата зъбна хигиена ще намали количеството бактерии и ще запази зъбите и венците здрави за по-дълго време.

Най-добрия начин да осигурите хигиената на Вашето куче е с денталната вода за кучета.

Денталната вода за кучета контролира зъбния камък и осигурява свеж дъх.

Какви са предимствата на денталната вода за кучета?

Денталната вода за кучета е лесна за използване. При нея, няма нужда да се борите с Вашето куче и да го учите да стои мирно, докато му миете зъбите.

Тя е БЕЗОПАСНА за използване. С нея ще намалите нуждата от рутинно почистване при ветеринар, което се прави при пълна анестеза. Защото това е единствения начин да се почистят качествено зъбите на домашния любимец.

Денталната вода за кучета разгражда плаката и зъбния камък, които се събира по зъбите на кучето. А някой видове имат и антибактериално и антисептично действие.

Освен това, денталната вода за кучета убива вредните бактерии, които живеят в усната кухина. И по този начин предпазва от образуването на инфекции и кариеси.

Денталната вода за кучета спомага и за намаляване на кафявите петна по зъбите и за възвръщането на белия им цвят.

Съветваме Ви да се консултирате с Вашия ветеринарен лекар за правилната употреба на денталната вода за кучета. Той ще Ви уведоми дали тя е подходяща за него и дали е съвместима със здравословното му състояние.

Винаги четете инструкциите, които са на опаковката!

Свържете се с нас на телефон: 098 879 3373, ако имате въпроси относно денталната вода за кучета.

Arm & Hammer Dental Water - дентална вода, против зъбен камък и лош дъх в продължение на 24 часа 945 мл.

ARM & HAMMER

Arm & Hammer Dental Water - дентална вода, против зъбен камък и лош дъх в продължение на 24 часа 945 мл.

22.50лв.

 Контролира зъбния камък. Прибавя се към водатата на вашето куче. Безкомпромисна борба със зъбният камък. Добавяйте от водата за уста всеки път към водата на вашето куче. Осигурява свеж дъх...

rating
(0)
Happy Dog NaturCroq -суха храна за кучета говеждо и ориз 15кг.

HAPPY DOG

Happy Dog NaturCroq -суха храна за кучета говеждо и ориз 15кг.

72.00лв.

Висококачествени продукти като птиче и говеждо месо, риба, житни растения, зеленчуци, билки, минерали и витамини се съдържат в хрупкавите и вкусни крокети: Това е кучешката храна Happy Dog NaturCroq говеждо и ориз. Балансирана, лесно смилаема храна е подходяща за кучета от всички раси с нормална нуж..

rating
(0)
паста за зъби без четкане-Vetiq Mark and Chappell 2in1 70гр.

паста за зъби без четкане-Vetiq Mark and Chappell 2in1 70гр.

13.50лв.

Уникална паста, съдържаща ефективни леки абразиви, които могат да се използват ежедневно, без тежки странични ефекти върху стомахаНе съдържа флуориди, без добавена захар, без изкуствени подсладители или оцветителиСъдържа естествено освежаващо дъх и антибактериални средстваНе се изисква четкане..

rating
(0)

Показани са 1 до 3 от 3 (1 страници)