Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Грижа и хигиена

Мишките и плъховете са изключително комуникативни и дейни животни. Те обичат винаги да си имат занимание и да общуват със стопанина или другарчето си. Ето защо е важно, не само да им осигурите просторен дом, но и да им обръщате внимание всеки ден.

Друга особеност при мишките и плъховете е, че трябва да почиствате ежедневно по няколко пъти на ден техния аквариум или клетка. Така ще предотвратите създаването на неприятни миризми и ще помогнете за хигиената на Вашия любимец.

Не е препоръчително да ги къпете. Вместо това Ви препоръчваме да ги забършете леко с влажна кърпа, а след това да ги разрешете.

В тази категория можете да откриете нашите продукти за грижа и хигиена на мишки и плъхове. Потърсете ни на телефон: 098 879 3373, ако имате въпроси или се нуждаете от професионален съвет.

 ЧЕТКИ И ГРЕБЕНИ -КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЗАЧИ

FERPLAST

ЧЕТКИ И ГРЕБЕНИ -КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЗАЧИ

29.90лв.

Различни видове четки..

rating
(0)
ВИТАМИНИ КОМПЛЕКС ЗА МАЛКИ ЖИВОТНИ - ОPTI-VIT 50мл.

VERSELE LAGA

ВИТАМИНИ КОМПЛЕКС ЗА МАЛКИ ЖИВОТНИ - ОPTI-VIT 50мл.

18.60лв.

Opti-Vitе добавка от витамини, подходяща за гризачи, произведена на основата на последните научни изследвания в тази област. Opti-Vitсъдържа 14 жизненоважни витамина, които са от основно значение за доброто общо състояние на гризачите. Витамините поддържат общото състояние на тялото и козината и под..

rating
(0)
Четка за гризачи - финно разресване

Показани са 1 до 3 от 3 (1 страници)