Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Грижа и хигиена

Зайчетата са очарователни със своя малък размер и пухкава козина. Това ги прави добър избор за хората, които не желаят да разхождат кучата или да угаждат на капризните котки. Но тук е важно да отбележим, че да имаш домашен любимец е отговорност. И всяко зайче заслужава да бъде обичано и гледано по най-добрия начин. Затова трябва да му осигурите не само здравословна диета, но и да се грижите за козината му.

Декоративните зайчета сменят козината си няколко пъти в годината. Това може да отнеме няколко дни или да продължи 2-3 седмици.

Част от грижите за Вашето приятелче е да решите козината му поне един път на ден. За целта Ви препоръчваме да разгледате тази категория, в която е предназначена на грижа и хигиена за декоративни зайци.

Чрез сресването ще подпомогнете на козината да се обнови по-бързо и ще премахнете падналите косъмчета. Препоръчваме Ви да използвате четка с меки или телени връхчета.

Освен това, в грижа и хигиена за декоративни зайчета ще откриете и пяна за сухо почистване, витамин комплекс за малки зайчета и пила за гризачи.

 ЧЕТКИ И ГРЕБЕНИ -КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЗАЧИ

FERPLAST

ЧЕТКИ И ГРЕБЕНИ -КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЗАЧИ

29.90лв.

Различни видове четки..

rating
(0)
ВИТАМИНИ КОМПЛЕКС ЗА МАЛКИ ЖИВОТНИ - ОPTI-VIT 50мл.

VERSELE LAGA

ВИТАМИНИ КОМПЛЕКС ЗА МАЛКИ ЖИВОТНИ - ОPTI-VIT 50мл.

18.60лв.

Opti-Vitе добавка от витамини, подходяща за гризачи, произведена на основата на последните научни изследвания в тази област. Opti-Vitсъдържа 14 жизненоважни витамина, които са от основно значение за доброто общо състояние на гризачите. Витамините поддържат общото състояние на тялото и козината и под..

rating
(0)
Нокторезачка за малки кучета, котки и гризачи  - Ferplast

FERPLAST

Нокторезачка за малки кучета, котки и гризачи - Ferplast

7.40лв.

GRO 5984 е ножичка за подстригване на нокти за котки , кучета и гризачи, която ви позволява лесно да се грижите за лапите на вашия пухкав приятел. Внимание: преди да отрежете ноктите на вашия домашен любимец, препоръчваме първо да попитате ветеринар, който да ви покаже как...

rating
(0)
Четка за гризачи - финно разресване

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)