Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Клетки

Хамстерите са малки гризачи, което ги прави предпочитан домашен любимец. Те не изискват много от времето Ви, но това не означава да не грижите правилно за тях. На първо място трябва да се уверите, че имат всичко, от което се нуждаят за воденето на здравословен и щастлив живот.

Ние от Дай Лапа знаем колко е трудно да откриете на тези малки приятели подходящ и удобен дом. Затова в тази категория сме се постарали да Ви предложим клетки за хамстери, които са интересни и комфортни. Те разполагат с много забавни отделения, които да направят живота на хамстера Ви малко по-забавен и интересен.

Потърсете ни на телефон: 098 879 3373, ако се нуждаете от помощ с избора на клетки за хамстери.

 КЛЕТКА ЗА ХАМСТЕРИ CRICETI 9 WHITE -ОБОРУДВАНА

FERPLAST

КЛЕТКА ЗА ХАМСТЕРИ CRICETI 9 WHITE -ОБОРУДВАНА

45.00лв.

Просторна и комфортна клетка за хамстери и др. малки гризачи. Оборудвана с гнездо за спане, купа за храна, поилка и колело. Пластмасова основа и горна част от телена мрежа в бял цвят. Основата може да се отдели от горната телена част за по-лесно почистване...

rating
(0)
CAGE KIOS -КЛЕТКА ЗА (МИНИ)ХАМСТЕРИ И ЯПОНСКИ МИШКИ ОБОРУДВАНА 70Х47Х28 СМ

FERPLAST

CAGE KIOS -КЛЕТКА ЗА (МИНИ)ХАМСТЕРИ И ЯПОНСКИ МИШКИ ОБОРУДВАНА 70Х47Х28 СМ

89.00лв.

Клетка за мини хамстери и други малки мишки. Горната част е със гъста телена мрежа за максимална безопасност. С възможност да се свързва с други клетки чрез специалните конектори за тръби. Оборудвана: поилка, гнездо за спане и купа за храна. Дълбоката основа предпазва да не се разсипват д..

rating
(0)
КЛЕТКА ЗА ХАМСТЕРИ -CAGE OLIMPIA

FERPLAST

КЛЕТКА ЗА ХАМСТЕРИ -CAGE OLIMPIA

98.00лв.

Просторна клетка за хамстери, състояща се от пластмасова основа с горна част от телена мрежа и специална вертикална част, покрита с прозрачна пластмаса. Оборудвана с пътеки, въртележка, къщичка, рафтове и стълби, поилка, пластмасова купа за храна. Платсмасовите прозрачни тръби позволяват на хамстера..

rating
(0)
Клетка за хамстери и мишки - CAGE MILOS M FLOWERS WHITE   50 x 35 x h 25 cm

FERPLAST

Клетка за хамстери и мишки - CAGE MILOS M FLOWERS WHITE 50 x 35 x h 25 cm

69.00лв.

Клетка за хамстери и мишки със две колела с дизайн с цветя. Размери: 50 x 35 x h 25 cm Създадени за деца и техните малки любимци. Просторна и подходяща за различни малки животни. Позволява свързване към други клетки или аксесоари.Напълно оборудвана за максимален комфорт: пластмасова купа за ..

rating
(0)

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)