Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Клетки за птици

КЛЕТКА - AVIARY NOTA

FERPLAST

КЛЕТКА - AVIARY NOTA

280.00лв.

Nota е птичарник за канари и екзотични птици с метален покрив, боядисана телена мрежа, пластмасови колони и основа. Идеален за отглеждането на няколко птици едновременно. С голям размер, но лесен за преместване, благодарение на колелата. В основата има вадеща се тава за лесно почистване. При необход..

rating
(0)
КЛЕТКА ЗА ПТИЦИ - CAGE REKORD 4  DECOR

FERPLAST

КЛЕТКА ЗА ПТИЦИ - CAGE REKORD 4 DECOR

125.00лв.

Средна по размер правоъгълна клетка , подходяща за канарчета и малки екзотични птици. Горна част от телена мрежа в черен цвят. Със здрава пластмасова основа и табла за събиране на отпадъците, която се изважда и почиства лесно. Оборудвана с аксесоари като пластмасови покрити с гума кацалки, махащи се..

rating
(0)
КЛЕТКА ЗА ПТИЦИ CAGE MAX 6 BLACK + STAND

FERPLAST

КЛЕТКА ЗА ПТИЦИ CAGE MAX 6 BLACK + STAND

290.00лв.

Max 6 е просторна клетка за папагали, с кръгла основа, в комплект с пластмасова стойка . Изработена от телена мрежа с черен цвят. Пластмасовата основа е в черен цвят, с 2 изтеглящи се тави за лесно почистване. Оборудвана с дървена кацалка, метална люлка, 2 големи пластмасови хранилки за храна или во..

rating
(0)
КЛЕТКА ЗА ПТИЦИ-CAGE KATY

FERPLAST

КЛЕТКА ЗА ПТИЦИ-CAGE KATY

65.00лв.

Katy е малка кръгла клетка за птици, подходяща за канари, или малки екзотични птици, оборудвана е с ринг за окачване в горната част, за окачване и към пластмасова стойка, продаваща се отделно. Пластмасовата основа им две отделни табли, които се вадят за максимално ефективно ежедневно почистване. Kat..

rating
(0)
КЛЕТКА ЗА ПТИЦИ-CANTO

FERPLAST

КЛЕТКА ЗА ПТИЦИ-CANTO

1680000.00лв.

Canto е клетка за канари и екзотични птици, особено подходяща за периода на захранване на малки птици или периоди на временна несъвместимост между отделните птици. С удобна преграда, която разделя клетката на две отделни зони. При отстраняване на тази преграда, клетката става просторна и удобна за н..

rating
(0)

Показани са 1 до 5 от 5 (1 страници)