Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Храна за хамстери

Много хора си мислят, че отглеждането на хамстер е лесно. Но като при всеки домашен любимец и хамстерите се нуждаят от специализирана храна. Правилното им хранене е изключително важно, за да бъде това малко животинче здраво и пъргаво.

Храната за хамстери е специфична и залага върху балансираното хранене.

Съветваме Ви преди да се спрете на определена храна за хамстери или режим, да се посъветвате с Вашия ветеринар. Той най-добре може да Ви помогне да изберете правилната храна за хамстери.

В тази категория можете да откриете нашия специален подбор от храна за хамстери. Заложили сме на разнообразието и качеството на храната. Защото ние вярваме, че Вашия любимец заслужава най-доброто!

ХРАНА ЗА МИНИ ХАМСТЕР - NATURE 400гр.

VERSELE LAGA

ХРАНА ЗА МИНИ ХАМСТЕР - NATURE 400гр.

7.70лв.

Хамстер Природата е пълноценна храна, предназначена за хранителни изисквания на всички породи хамстери. Тази премия комбинация от естествени съставки и съдържа всички основни хранителни вещества, витамини, минерали и аминокиселини кученца трябва да водят здравословен и щастлив живот, насла..

rating
(0)
ХРАНА ЗА ХАМСТЕРИ И ДЖЕРБИЛИ -HAMSTER AND GERBIL COMPLETE 500гр.
ХРАНА ЗА ХАМСТЕРИ И ДРУГИ ГРИЗАЧИ- Crispy

VERSELE LAGA

ХРАНА ЗА ХАМСТЕРИ И ДРУГИ ГРИЗАЧИ- Crispy

6.60лв.

Versele-Laga Crispy мюсли за хамстери е висококачествена самостоятелна храна, разработена специално за малки гризачи и съобразена с техните специфични потребности. С 40 % зърно тя е идеалната основна храна за хамстери, мини хамстери, плъхове, мишки и джербили.С микса от зрънца Happy Health Mix: комб..

rating
(0)
ХРАНА ЗА ХАМСТЕРИ-HAMSTER NATURE 750гр.

VERSELE LAGA

ХРАНА ЗА ХАМСТЕРИ-HAMSTER NATURE 750гр.

11.90лв.

Вашите хамстерчета имат нужда от храна, която да им доставя необходимите хранителни вещества, енергия и витамини. Тази храна предлага чудесна формула, която включва всички пълноценни полезни съставки, осигуряващи жизненост и здравословно състояние на организма. Тя подпомага храносмилането и предпазв..

rating
(0)

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)