Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Клетки

Мишките и плъховете са гризачи, които изключително лесно могат да се отглеждат в апартамент. За разлика от кучетата, не изискват Вашето внимание да постоянно насочено към тях. Не се нуждаят от голямо пространство и дребния им размер е голямо предимство.

Независимо от това, не бива да забравяте, че те са Ваши любимци. Затова заслужават да им осигурите дом, в който могат да се движат и да се чувстват добре.

В тази категория можете да разгледате нашите клетки за мишки и плъхове. Те са специално избрани от нашия екип. Затова можем да Ви гарантираме, че Вашия любимец ще получи най-доброто качество.

Потърсете ни на: 098 879 3373, ако се нуждаете от съвет при избора на клетки за мишки и плъхове. Ние с удоволствие ще Ви помогнем да направите най-добрия избор.

Клетка за хамстери и мишки - CAGE MILOS M FLOWERS WHITE   50 x 35 x h 25 cm

FERPLAST

Клетка за хамстери и мишки - CAGE MILOS M FLOWERS WHITE 50 x 35 x h 25 cm

69.00лв.

Клетка за хамстери и мишки със две колела с дизайн с цветя. Размери: 50 x 35 x h 25 cm Създадени за деца и техните малки любимци. Просторна и подходяща за различни малки животни. Позволява свързване към други клетки или аксесоари.Напълно оборудвана за максимален комфорт: пластмасова купа за ..

rating
(0)

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)