Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Аксесоари

Търсите най-подходящите аксесоари за Вашата мишка?

Мишките са дребни гризачи, които не са особено претенциозни. Особеното при тях е, че са изключително общителни и се нуждаят от забавления, когато не са във Вашата компания. Затова е важно освен да им осигурите удобен дом и качествена храна, да помислите и за аксесоарите за мишки.

В зоомагазин Дай Лапа можете да откриете всичко необходимо за Вашите домашни любимци. Защото ние обичаме животните и искаме да Ви помогнем да им предоставите най-добрите грижи. По тази причина събрахме на едно място балансирана храна, но и множество аксесоари.

В тази категория ще откриете аксесоари за мишки – играчки, камък за гризачи, минерално блокче за гризачи, поилки и други.

Свържете се с нас на телефон: 098 879 3373, ако се нуждаете от помощ с избора на аксесоари за мишки.

Минерално блокче за гризачи - NOBBY Германия -ананас

NOBBY

Минерално блокче за гризачи - NOBBY Германия -ананас

2.60лв.

Минерално блокче за гризачи Минерално блокче ананас - 105гр.Произход - NOBBY Германия..

rating
(0)
ПОИЛКА ЗА ГРИЗАЧИ 150МЛ. КРЪГЛА -DRINKY 4661

FERPLAST

ПОИЛКА ЗА ГРИЗАЧИ 150МЛ. КРЪГЛА -DRINKY 4661

9.00лв.

These drinking bottles for small pets are suitable for all kinds of wire net cages thanks to the practical hook they are provided with. The stainless steel nozzle with globe valve ensures a perfect watertight. They are available in four different sizes for all kinds of pets and cages, from little ha..

rating
(0)
Стъклена поилка за гризачи -  NOBBY Германия - 3 вида

NOBBY

Стъклена поилка за гризачи - NOBBY Германия - 3 вида

17.40лв.

Стъклена поилка за гризачи - 3 видаТази стъклена бутилка е идеално и полезно допълнение към вашите аксесоари за клетка гризачи.Материалът е хигиеничен и лесен за почистване. Лесното монтиране към клетката е  благодарение на телен държач и с разтегателни пружини. Тръбичката за пиене е направена ..

rating
(0)

Показани са 1 до 3 от 3 (1 страници)