Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Грижа и хигиена

Много любители на гризачите определят чинчилите като „идеалния домашен любимец”. Те са малки сладурчета, които имат продължителен живот. Не миришат като повечето гризачи и са изключително социални. Но и тук е важно да знаете, че и те като другите домашни любимци се нуждаят от правилни грижи и висококачествена храна.

Особено внимание трябва да обърнете на грижата и хигиената за чинчилата. Те не се „къпят” в традиционния смисъл. И в никакъв случай не трябва да се мокрят с вода. За да поддържат красивата си козина, те се „къпят” в специален пясък.

Друга специфика при чинчилата е, че има гъста козина. В някой случай тези пясъчни вани може да не са достатъчни, за да отстранят мъртвите косми. Затова Ви препоръчваме да използвате четка или гребен, с който да разресвате своя любимец поне веднъж на ден. Така ще му помогнете да има винаги лъскава и здрава козина.

В тази категория можете да разгледате нашите предложения за грижа и хигиена за чинчили. Свържете се с нас на телефон: 098 879 3373, ако имате нужда от помощ с избора.

 ЧЕТКИ И ГРЕБЕНИ -КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЗАЧИ

FERPLAST

ЧЕТКИ И ГРЕБЕНИ -КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЗАЧИ

22.90лв.

Различни видове четки..

rating
(0)
ВИТАМИНИ КОМПЛЕКС ЗА МАЛКИ ЖИВОТНИ - ОPTI-VIT 50мл.

VERSELE LAGA

ВИТАМИНИ КОМПЛЕКС ЗА МАЛКИ ЖИВОТНИ - ОPTI-VIT 50мл.

13.60лв.

Opti-Vitе добавка от витамини, подходяща за гризачи, произведена на основата на последните научни изследвания в тази област. Opti-Vitсъдържа 14 жизненоважни витамина, които са от основно значение за доброто общо състояние на гризачите. Витамините поддържат общото състояние на тялото и козината и под..

rating
(0)
Гребен метален ,двоен с редки и едри зъби за гризачи
ПИЛА ЗА ГРИЗАЧИ
rating
(0)
ПЯНА ЗА ГРИЗАЧИ, ЗАЙЦИ И ПОРЧЕТА ЗА СУХО ПОЧИСТВАНЕ
ПЯСЪК ЗА ЧИНЧИЛА   CHINCHILLABATHING SAND - 1,3кг.

VERSELE LAGA

ПЯСЪК ЗА ЧИНЧИЛА CHINCHILLABATHING SAND - 1,3кг.

15.50лв.

Chinchilla Bathing Sand 1,3кг - пясък за къпане на чинчили.Стерилизиран при висока температура.За поддържане на оптимална хигиена. Подновявайте веднъж или два пъти седмично.Икономично. Освежаващ мирис. Безвреден за околната среда...

rating
(0)
Четка за гризачи - финно разресване

Показани са 1 до 7 от 7 (1 страници)