Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Суха храна за котки

А Вие знаете ли от какво се нуждае Вашата котка?

А чували ли сте, че първата крачка към доброто здраве е изборът на подходяща суха храна за котки?

Ако сте се посъветвали с ветеринар, вече знаете, че балансираното хранене при котките e ключът за поддържането на тяхната жизненост. Това означава, че трябва много вниматално да изберете сухата храна за котки. Тук трябва да обърнете внимание не само на състава на сухата храна, но и на разнообразието. Защото организмът на котката се нуждае от специална формула, която да я снабдява с необходимите хранителни вещества. Изберете няколко различни вида суха храна за котки, които Вашият любимец харесва и периодично ги сменяйте. 

Независимо от възрастта на Вашето коте, в тази категория ще откриете специално подбрана суха храна за котки: с риба, пиле, телешко, витамини, минерали и още много видове храна за котки.

IAMS Adult с агнешко - суха храна за израснали котки 10кг.

IAMS

IAMS Adult с агнешко - суха храна за израснали котки 10кг.

66.50лв.

Изобилните 41% птиче месо и участието на ароматна агнешко превръщат храната IAMS for Vitality с агнешко в едно изключително вкусово преживяване за порасналите котки на възраст от 1 до 6 години. Благодарение на подбраните съставки висококачествената суха храна се радва на много добър прием от ..

rating
(0)
IAMS Cat Adult Indoor с пилешко -суха храна за котки, живеещи в дома ви 10кг.

IAMS

IAMS Cat Adult Indoor с пилешко -суха храна за котки, живеещи в дома ви 10кг.

66.50лв.

С IAMS for Vitality Indoor за пораснали котки вие глезите своята любимка, ден след ден с полезна и балансирана суха храна, специално адаптирана към потребностите на порасналите котки на възраст над 1 година, които живеят само у дома. Тя е с висок дял на животинските протеини (89%), съдържа п..

rating
(0)
IAMS Cat Adult Sterilised с пиле  - суха храна за кастрирани котки 10кг.

IAMS

IAMS Cat Adult Sterilised с пиле - суха храна за кастрирани котки 10кг.

66.50лв.

С IAMS for Vitality за стерилизирани котки вие получавате балансирана самостоятелна храна, специално адаптирана към потребностите на порасналите котки сред процедурата по стерилизация или кастрация. Тя прави впечатление със своя беден на мазнини състав и съдържанието от 84% животински протеи..

rating
(0)
IAMS Cat Kitten с пилешко - суха храна за малки котенца 10кг.

IAMS

IAMS Cat Kitten с пилешко - суха храна за малки котенца 10кг.

66.50лв.

С висококачествената суха храна IAMS for Vitality Kitten с прясно пилешко вие осигурявате на своето котенце здравословен старт в живота. Освен високото съдържание на пълноценни животински протеини от пилешко и пуешко месо (43%) тя съдържа също и специални съставки, които подпомагат неговото ..

rating
(0)
Royal Canin Indoor 27 - суха храна за домашни котки 10+2 кг. БОНУС !!!
Нов

ROYAL CANIN

Royal Canin Indoor 27 - суха храна за домашни котки 10+2 кг. БОНУС !!!

112.90лв.

Котката, която живее само на затворено в дома ви, прекарва значително повече време в спане и хранене, отколкото в двигателна активност. За това необходимостта и от енергия е намалена. Липсата на движение води до забавяне на храносмилателната дейност при котката. Възможните последици от това,..

rating
(0)
Суха храна за котки  Cat Chow Adult Special Care Sterilised 15кг.

CAT CHOW

Суха храна за котки Cat Chow Adult Special Care Sterilised 15кг.

96.90лв.

Cat Chow Adult Special Care Sterilised е създадена специално за кастрирани и стерилизирани котки, защото техните потребности се променят драстично след операцията. Преди кастрирането метаболизмът на животното е бил адаптиран към хранителен режим с определено ниво на калоричност. С други думи - котка..

rating
(0)
Суха храна за котки  Friskies Junior 10кг.

FRISKIES

Суха храна за котки Friskies Junior 10кг.

56.50лв.

Friskies Junior Cats пилешко Friskies Junior за котки с пиле, мляко и зеленчуци е суха, балансирана храна, предназначена за малки котенца. Вкусни, цветни гранули оформят пълноценна  храна за малко коте. Правилно подбраните съставки и минерално-витаминните добавки подпомагат правилното развит..

rating
(0)
Суха храна за котки  KITEKAT Риба тон със зеленчуци 12кг.

KITEKAT

Суха храна за котки KITEKAT Риба тон със зеленчуци 12кг.

56.00лв.

Жизнеността на вашата котка не зависи само от нейния характер, но също така произтича от адекватното хранене. Ето защо ние създадохме Kitekat въз основа на формулатаNatural Vitality - внимателно подбрани състав..

rating
(0)
Суха храна за котки  Leonardo Аdult Sensitive Lamb - суха храна над 12 месеца с агнешко месо 7.5кг.

LEONARDO

Суха храна за котки Leonardo Аdult Sensitive Lamb - суха храна над 12 месеца с агнешко месо 7.5кг.

99.00лв.

Високо качествени консервирани и гранулирани храни за котки "Leonardo". Leonardo Аdult Sensitive Lamb - суха храна за чувствителни и капризни котки над 1 година с агнешко месо. АDULT & SENSITIVE – ОБОГАТЕНИ С ОРИЗ И АГНЕШКОза котки над 1 годинаLEONARDO ADULT SENSITIVE с агнешко и ориз е вку..

rating
(0)

Показани са 1 до 9 от 65 (8 страници)