Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Суха храна за котки

А Вие знаете ли от какво се нуждае Вашата котка?

А чували ли сте, че първата крачка към доброто здраве е изборът на подходяща суха храна за котки?

Ако сте се посъветвали с ветеринар, вече знаете, че балансираното хранене при котките e ключът за поддържането на тяхната жизненост. Това означава, че трябва много вниматално да изберете сухата храна за котки. Тук трябва да обърнете внимание не само на състава на сухата храна, но и на разнообразието. Защото организмът на котката се нуждае от специална формула, която да я снабдява с необходимите хранителни вещества. Изберете няколко различни вида суха храна за котки, които Вашият любимец харесва и периодично ги сменяйте. 

Независимо от възрастта на Вашето коте, в тази категория ще откриете специално подбрана суха храна за котки: с риба, пиле, телешко, витамини, минерали и още много видове.

Суха храна за котки  Cat Chow Adult Special Care Sterilised 15кг.

CAT CHOW

Суха храна за котки Cat Chow Adult Special Care Sterilised 15кг.

96.90лв.

Cat Chow Adult Special Care Sterilised е създадена специално за кастрирани и стерилизирани котки, защото техните потребности се променят драстично след операцията. Преди кастрирането метаболизмът на животното е бил адаптиран към хранителен режим с определено ниво на калоричност. С други думи - котка..

rating
(0)
Суха храна за котки  Friskies Junior 10кг.

FRISKIES

Суха храна за котки Friskies Junior 10кг.

56.50лв.

Friskies Junior Cats пилешко Friskies Junior за котки с пиле, мляко и зеленчуци е суха, балансирана храна, предназначена за малки котенца. Вкусни, цветни гранули оформят пълноценна  храна за малко коте. Правилно подбраните съставки и минерално-витаминните добавки подпомагат правилното развит..

rating
(0)
Суха храна за котки  KITEKAT Риба тон със зеленчуци 12кг.

KITEKAT

Суха храна за котки KITEKAT Риба тон със зеленчуци 12кг.

56.00лв.

Жизнеността на вашата котка не зависи само от нейния характер, но също така произтича от адекватното хранене. Ето защо ние създадохме Kitekat въз основа на формулатаNatural Vitality - внимателно подбрани състав..

rating
(0)
Суха храна за котки  Leonardo Аdult Sensitive Lamb - суха храна над 12 месеца с агнешко месо 7.5кг.

LEONARDO

Суха храна за котки Leonardo Аdult Sensitive Lamb - суха храна над 12 месеца с агнешко месо 7.5кг.

99.00лв.

Високо качествени консервирани и гранулирани храни за котки "Leonardo". Leonardo Аdult Sensitive Lamb - суха храна за чувствителни и капризни котки над 1 година с агнешко месо. АDULT & SENSITIVE – ОБОГАТЕНИ С ОРИЗ И АГНЕШКОза котки над 1 годинаLEONARDO ADULT SENSITIVE с агнешко и ориз е вку..

rating
(0)
Суха храна за котки  Orijen Cat & Kitten

ORIJEN

Суха храна за котки Orijen Cat & Kitten

99.50лв.

Сухата храна Orijen Cat & Kitten по естествен път доставя на Вашата пораснала котки и на подрастващото котенце всички вещества, необходими за оптимална физическа форма. Тя подпомага котенцето през фазата на неговия ускорен растеж, при развитието на основните системи в организма и изграждането на..

rating
(0)
Суха храна за котки  Orijen Six Fish Cat  5,4кг.

ORIJEN

Суха храна за котки Orijen Six Fish Cat 5,4кг.

109.00лв.

Съдържанието на храната Orijen 6-Fish Cat е съставено на принципа WHOLEPREY™ и се базира на естествените хранителни потребности на Вашата котка. Като взема за пример менюто на нейните диви предшественици, висококачествената канадска храна съдържа балансиран микс от различни по вид животински протеин..

rating
(0)
Суха храна за котки  Whiskas 1+ с риба тон 14кг.

WHISKAS

Суха храна за котки Whiskas 1+ с риба тон 14кг.

72.00лв.

Сухата храна Whiskas 1+ с риба тон се произвежда от прясно месо Тя е балансирана и съдържа много важни за организма витамини и минерали в оптимално съотношение. С нея котката Ви получава всичко, от което се нуждае. И още нещо: Особеното при сухата храна Whiskas са апетитните гранули нарече..

rating
(0)
Суха храна за котки - Royal Canin British Shorthair Kitten 10кг.

ROYAL CANIN

Суха храна за котки - Royal Canin British Shorthair Kitten 10кг.

146.00лв.

Сухата храна Royal Canin British Shorthair Kitten е специално съобразена с потребностите на подрастващите котенца до 12-я месец, както и за котки-майки по време на бременността и кърменето. През тези периоди животните имат по-голяма необходимост от енергия, протеини, минерални вещества, микр..

rating
(0)
Суха храна за котки - Royal Canin Fit 32  15кг.

ROYAL CANIN

Суха храна за котки - Royal Canin Fit 32 15кг.

152.00лв.

Royal Canin Fit 32 е храна, разработена специално за котки, които понякога излизат навън на открито, но повечето време прекарват на закрито в дома ви. Те имат умерена нужда от енергия, но техните естествени защитни сили укрепват много чрез активността им на открито. Тези котки прекарват по..

rating
(0)

Показани са 1 до 9 от 60 (7 страници)