Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Суха храна за котки

А Вие знаете ли от какво се нуждае Вашата котка?

А чували ли сте, че първата крачка към доброто здраве е изборът на подходяща суха храна за котки?

Ако сте се посъветвали с ветеринар, вече знаете, че балансираното хранене при котките e ключът за поддържането на тяхната жизненост. Това означава, че трябва много вниматално да изберете сухата храна за котки. Тук трябва да обърнете внимание не само на състава на сухата храна, но и на разнообразието. Защото организмът на котката се нуждае от специална формула, която да я снабдява с необходимите хранителни вещества. Изберете няколко различни вида суха храна за котки, които Вашият любимец харесва и периодично ги сменяйте. 

Независимо от възрастта на Вашето коте, в тази категория ще откриете специално подбрана суха храна за котки: с риба, пиле, телешко, витамини, минерали и още много видове храна за котки.

IAMS Adult с агнешко - суха храна за израснали котки 10кг.

IAMS

IAMS Adult с агнешко - суха храна за израснали котки 10кг.

81.90лв.

Изобилните 41% птиче месо и участието на ароматна агнешко превръщат храната IAMS for Vitality с агнешко в едно изключително вкусово преживяване за порасналите котки на възраст от 1 до 6 години. Благодарение на подбраните съставки висококачествената суха храна се радва на много добър прием от ..

rating
(0)
IAMS Cat Adult Indoor с пилешко -суха храна за котки, живеещи в дома ви 10кг.

IAMS

IAMS Cat Adult Indoor с пилешко -суха храна за котки, живеещи в дома ви 10кг.

81.90лв.

С IAMS for Vitality Indoor за пораснали котки вие глезите своята любимка, ден след ден с полезна и балансирана суха храна, специално адаптирана към потребностите на порасналите котки на възраст над 1 година, които живеят само у дома. Тя е с висок дял на животинските протеини (89%), съдържа п..

rating
(0)
IAMS Cat Adult Sterilised с пиле  - суха храна за кастрирани котки 10кг.

IAMS

IAMS Cat Adult Sterilised с пиле - суха храна за кастрирани котки 10кг.

81.90лв.

С IAMS for Vitality за стерилизирани котки вие получавате балансирана самостоятелна храна, специално адаптирана към потребностите на порасналите котки сред процедурата по стерилизация или кастрация. Тя прави впечатление със своя беден на мазнини състав и съдържанието от 84% животински протеи..

rating
(0)
IAMS Cat Kitten с пилешко - суха храна за малки котенца 10кг.

IAMS

IAMS Cat Kitten с пилешко - суха храна за малки котенца 10кг.

81.90лв.

С висококачествената суха храна IAMS for Vitality Kitten с прясно пилешко вие осигурявате на своето котенце здравословен старт в живота. Освен високото съдържание на пълноценни животински протеини от пилешко и пуешко месо (43%) тя съдържа също и специални съставки, които подпомагат неговото ..

rating
(0)
Суха храна за котки  Cat Chow Adult Special Care Sterilised 15кг.

CAT CHOW

Суха храна за котки Cat Chow Adult Special Care Sterilised 15кг.

105.00лв.

Cat Chow Adult Special Care Sterilised е създадена специално за кастрирани и стерилизирани котки, защото техните потребности се променят драстично след операцията. Преди кастрирането метаболизмът на животното е бил адаптиран към хранителен режим с определено ниво на калоричност. С други думи - котка..

rating
(0)
Суха храна за котки  Friskies Junior 10кг.

FRISKIES

Суха храна за котки Friskies Junior 10кг.

67.50лв.

Friskies Junior Cats пилешко Friskies Junior за котки с пиле, мляко и зеленчуци е суха, балансирана храна, предназначена за малки котенца. Вкусни, цветни гранули оформят пълноценна  храна за малко коте. Правилно подбраните съставки и минерално-витаминните добавки подпомагат правилното развит..

rating
(0)
Суха храна за котки  Leonardo Аdult Sensitive Lamb - суха храна над 12 месеца с агнешко месо 7.5кг.

LEONARDO

Суха храна за котки Leonardo Аdult Sensitive Lamb - суха храна над 12 месеца с агнешко месо 7.5кг.

108.00лв.

Високо качествени консервирани и гранулирани храни за котки "Leonardo". Leonardo Аdult Sensitive Lamb - суха храна за чувствителни и капризни котки над 1 година с агнешко месо. АDULT & SENSITIVE – ОБОГАТЕНИ С ОРИЗ И АГНЕШКОза котки над 1 годинаLEONARDO ADULT SENSITIVE с агнешко и ориз е вку..

rating
(0)
Суха храна за котки  Orijen Cat & Kitten

ORIJEN

Суха храна за котки Orijen Cat & Kitten

109.90лв.

Сухата храна Orijen Cat & Kitten по естествен път доставя на Вашата пораснала котки и на подрастващото котенце всички вещества, необходими за оптимална физическа форма. Тя подпомага котенцето през фазата на неговия ускорен растеж, при развитието на основните системи в организма и изграждането на..

rating
(0)
Суха храна за котки  Orijen Six Fish Cat  5,4кг.

ORIJEN

Суха храна за котки Orijen Six Fish Cat 5,4кг.

117.90лв.

Съдържанието на храната Orijen 6-Fish Cat е съставено на принципа WHOLEPREY™ и се базира на естествените хранителни потребности на Вашата котка. Като взема за пример менюто на нейните диви предшественици, висококачествената канадска храна съдържа балансиран микс от различни по вид животински протеин..

rating
(0)

Показани са 1 до 9 от 64 (8 страници)