Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Клетки

Зайците са пухкави и сладки гризачи, които всички обожават. Но трябва да имате в предвид, че гледането му е голяма отговорност. Те обичат да дъвчат всичко, до което се доберат. Затова е добре да обезопасите пространството, което ще обитава. Задължително е и да му осигурите просторна и удобна клетка, в която да може да си почива.

Клетките за зайци трябва да са съобразени с големината на Вашето приятелче. Те трябва да са поне 5 пъти по-големи от неговия размер. Трябва да имат достатъчно място за придвижване, за да могат да се раздвижват.

В тази категория можете да разгледате нашите клетки за зайци. Постарали сме се да Ви предложим модели, които са подходящи за тези пухкави гризачи.

Свържете се с нас на телефон: 098 879 3373, ако се нуждаете то професионален съвет относно клетките за зайци.

 КЛЕТКА ЗА ЗАЙЦИ  CAGE RABBIT 100 - ОБОРУДВАНА 95Х57Х46СМ

FERPLAST

КЛЕТКА ЗА ЗАЙЦИ CAGE RABBIT 100 - ОБОРУДВАНА 95Х57Х46СМ

103.00лв.

Голяма клетка за зайци. Размери: 95 x 57 x h 46 cm Просторна къща подходяща за зайци и морски свинчета. Оборудвана с хранилка, поилка и купа за хранене, къщички за сън. Изцяло отваряща се врата в предната част за лесно почистване. Горната част може изцяло да се откачи от основата за основно ..

rating
(0)
КЛЕТКА ЗА ЗАЙЦИ CAGE RABBIT 100 TRIS-ОБОРУДВАНА

FERPLAST

КЛЕТКА ЗА ЗАЙЦИ CAGE RABBIT 100 TRIS-ОБОРУДВАНА

395.00лв.

Rabbit 100 Tris е многоетажна слетка за зайци със солидна структура от боядисана телена мрежа и три големи пластмасови основи. is a multi-level rabbit hutch with a solid structure made of painted wire mesh and three large plastic bases. Изцяло отваряща се врата в предната част за лесно почи..

rating
(0)

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)