Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Декоративно зайче

Декоративните зайчета са отлични домашни любимци. Те за разлика от кучетата не изискват цялото Ви внимание. И няма нужда да ги разхождате навън или постоянно да са тях. Декоративните зайчета са изключително социални и се разбират с малки деца и други животни.

Но преди да решите да си вземете декоративно зайче, трябва да знаете, че отглеждането му е голяма отговорност. За зайчетата жилищната му зона е от голямо значение. Малкият приятел се нуждае от къщичка, голяма клетка или просто някоя зона от дома Ви, която да е само негова. Там той ще може да се уединява и да си почива сам.

Декоративните зайчета се нуждаят от балансирана диета и висококачествена храна. Само така ще можете да сте сигурни, че Вашия любимец ще е винаги здрав и щастлив.

В  тази категория сме се погрижили да откриете всичко необходимо за Вашия най-добър приятел. Можем да Ви предложим голямо разнообразие от храна за декоративни зайчета, аксесоари, клетки, постелки, стърготини и много други.

Подкатегории

 КЛЕТКА ЗА ЗАЙЦИ  CAGE RABBIT 100 - ОБОРУДВАНА 95Х57Х46СМ

FERPLAST

КЛЕТКА ЗА ЗАЙЦИ CAGE RABBIT 100 - ОБОРУДВАНА 95Х57Х46СМ

117.00лв.

Голяма клетка за зайци. Размери: 95 x 57 x h 46 cm Просторна къща подходяща за зайци и морски свинчета. Оборудвана с хранилка, поилка и купа за хранене, къщички за сън. Изцяло отваряща се врата в предната част за лесно почистване. Горната част може изцяло да се откачи от основата за основно ..

rating
(0)
 КЪЩИЧКА ЗА ЗАЕК SIN 4646-ДЪРВЕНА

FERPLAST

КЪЩИЧКА ЗА ЗАЕК SIN 4646-ДЪРВЕНА

31.00лв.

SIN range of wooden houses for small animals give you the possibility to add a very useful accessory to your pet cage. They all feature a side entrance granting maximum insulation and privacy for the pet. Besides, they are a TREE FRIEND product, which means that they are made of wood coming only fro..

rating
(0)
 ЧЕТКИ И ГРЕБЕНИ -КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЗАЧИ

FERPLAST

ЧЕТКИ И ГРЕБЕНИ -КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЗАЧИ

26.50лв.

Различни видове четки..

rating
(0)
Classic Friends пелети за гризачи 60л./24кг.

Classic Friends

Classic Friends пелети за гризачи 60л./24кг.

49.00лв.

Пелети за гризачи 100% екологични..

rating
(0)
ВИТАМИНИ КОМПЛЕКС ЗА МАЛКИ ЖИВОТНИ - ОPTI-VIT 50мл.

VERSELE LAGA

ВИТАМИНИ КОМПЛЕКС ЗА МАЛКИ ЖИВОТНИ - ОPTI-VIT 50мл.

18.60лв.

Opti-Vitе добавка от витамини, подходяща за гризачи, произведена на основата на последните научни изследвания в тази област. Opti-Vitсъдържа 14 жизненоважни витамина, които са от основно значение за доброто общо състояние на гризачите. Витамините поддържат общото състояние на тялото и козината и под..

rating
(0)
КРЕКЕР  ЗА ЗАЙЦИ И ЧИЧИНЧИЛА- ПЛАНИНСКА ДОЛИНА
Крекери за зайци - Crispy

VERSELE LAGA

Крекери за зайци - Crispy

5.60лв.

Sticks Rabbits-Guinea Pigs Vegetables - 2х55гр стикове за зайци и морски свинчета със зеленчуци. Обогатени са с витамини, аминокиселини и минерали. Лакомство, което разнообразява менюто и спомага за жизнеността...

rating
(0)
Минерално блокче за гризачи - NOBBY Германия -ананас

NOBBY

Минерално блокче за гризачи - NOBBY Германия -ананас

2.60лв.

Минерално блокче за гризачи Минерално блокче ананас - 105гр.Произход - NOBBY Германия..

rating
(0)
Нокторезачка за малки кучета, котки и гризачи  - Ferplast

FERPLAST

Нокторезачка за малки кучета, котки и гризачи - Ferplast

7.40лв.

GRO 5984 е ножичка за подстригване на нокти за котки , кучета и гризачи, която ви позволява лесно да се грижите за лапите на вашия пухкав приятел. Внимание: преди да отрежете ноктите на вашия домашен любимец, препоръчваме първо да попитате ветеринар, който да ви покаже как...

rating
(0)

Показани са 1 до 9 от 24 (3 страници)