Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Аксесоари за кучета

Поглезете най-добрия си приятел и му подарете незабравима емоция с една нова играчка. Но това не е всичко, което ще откриете в нашия онлайн магазин. Ние от Дай Лапа обичаме животните и сме си поставили за цел да помогнем на техните стопани да направят живота им по-весел и цветен.

Затова в тази категория ще откриете голям асортимент от аксесоари за кучета. Събрали сме на едно място всичко за Вашето малко приятелче – поводи и нашийници за разходка, купички за храна, легла и постелки. Разбира се, не сме забравили и играчките. Защото кучешките играчки са това, което внасят радост и еуфория в нашия четириног приятел.

Разгледайте нашите предложения за аксесоари за кучета и не се притеснявайте да ни потърсите, ако имате въпроси. Нашите консултанти ще Ви посъветват кой легла и играчки са подходящи за малки или за големи породи кучета. Очакваме Ви!

Подкатегории

Beaphar Puppy Trainer - препарат за обучение на малки кученца 20мл.

BEAPHAR

Beaphar Puppy Trainer - препарат за обучение на малки кученца 20мл.

10.60лв.

Този продукт е специално разработен да помогне на вашето куче да ходи по нужда на място избрано от вас. С използването му вашето куче бързо и лесно ще си изгради нужните хигиенни навици. Употреба: Капнете няколко капки на желаното място и пуснете кучето да подуши. Скоро то ще разбере, че..

rating
(0)
Flexi aвтоматичен повод NEW CLASSIC  XS -корда

FLEXI

Flexi aвтоматичен повод NEW CLASSIC XS -корда

18.00лв.

Повод с дължина 3м.Предназначен за кучета от малки породи, с телесно тегло до 8кгПритежава блокада на лентата,хромирани метални елементи,високо качество,джобни размери,светлоотразителни елементи..

rating
(0)
LED нашийник "VISIBLE" с USB - NOBBY Германия - син - размери М и XL

NOBBY

LED нашийник "VISIBLE" с USB - NOBBY Германия - син - размери М и XL

18.70лв.

LED нашийник "VISIBLE" с USB - син - размери М и XL Произход  - NOBBY Германия..

rating
(0)
Perilis Pet Probiotic - Пробиотичен Неутрализатор на Миризми от Домашни Любимци 200 мл

Perilis

Perilis Pet Probiotic - Пробиотичен Неутрализатор на Миризми от Домашни Любимци 200 мл

12.80лв.

Pet Probiotic отстранява неприятните миризми от котешките тоалетни по естествен начин, разгражда органичните замърсявания, подтиска развитието на потогенните бактерии и създава здравословен микроклимат. Подходящ за Постелки, Къщички и всякакви Замърсени места от Домашни любимци. Pet Probiotic съдъ..

rating
(0)
автоматичен повод Flexi classic  S - 5м. до15 кг. лента,розово

FLEXI

автоматичен повод Flexi classic S - 5м. до15 кг. лента,розово

29.00лв.

Защо ви препоръчваме автоматичен повод Flexi New Classic S – лента 5м/15кг, розов цвят: ·         Флекси автоматичен повод за куче е произведен в Германия, с гаранция на механизма 2 години; ·         Изработен е..

rating
(0)
автоматичен повод Flexi classic  S - 5м. до15 кг. лента,син

FLEXI

автоматичен повод Flexi classic S - 5м. до15 кг. лента,син

29.00лв.

Защо ви препоръчваме автоматичен повод Flexi New Classic S – лента 5м/15кг, син цвят: ·         Флекси автоматичен повод за куче е произведен в Германия, с гаранция на механизма 2 години; ·         Изработен е о..

rating
(0)
автоматичен повод Flexi classic  S - 5м. до15 кг. лента,червен

FLEXI

автоматичен повод Flexi classic S - 5м. до15 кг. лента,червен

29.00лв.

Защо ви препоръчваме автоматичен повод Flexi New Classic S – лента 5м/15кг, червен цвят: ·         Флекси автоматичен повод за куче е произведен в Германия, с гаранция на механизма 2 години; ·         Изработен ..

rating
(0)
автоматичен повод Flexi classic  S - 5м. до15 кг. лента,черен

FLEXI

автоматичен повод Flexi classic S - 5м. до15 кг. лента,черен

29.00лв.

Защо ви препоръчваме автоматичен повод Flexi New Classic S – лента 5м/15кг, черен цвят: ·         Флекси автоматичен повод за куче е произведен в Германия, с гаранция на механизма 2 години; ·         Изработен е..

rating
(0)
автоматичен повод Flexi classic  XS - 3м. до12 кг. лента,розово

FLEXI

автоматичен повод Flexi classic XS - 3м. до12 кг. лента,розово

23.50лв.

Защо ви препоръчваме автоматичен повод Flexi New Classic XS – лента 3м/12кг, розов цвят: ·         Флекси автоматичен повод за куче е произведен в Германия, с гаранция на механизма 2 години; ·         Изработен ..

rating
(0)

Показани са 1 до 9 от 132 (15 страници)