KONG Classic Small - играчка за кучета от малки породи ,с отвор за лакомства

KONG Classic Small - играчка за кучета от малки породи ,с отвор за лакомства

13.40лв.
Производители KONG
Код: Kong
Наличност Да
Преглеждания: 494

Описание

Името на KONG Classic не е случайно. С него получавате една доказала се с времето класическа играчка за кучета, която благодарение на своята жилава текстура е идеална за безкрайни игри и яростно дъвчене, и дори може да бъде напълнена с лакомства.

Кучетата имат естествен инстинкт да гонят и да дъвчат. С играчката KONG Classic предоставяте на своето куче играчка, която в продължение на десетилетия е обичана и предпочитана от кучетата, е която е създадена специално да задоволява този инстинкт. Класическия вариант сред всички продукти KONG е направен от натурален каучук с приятна текстура, която примамва кучето да я захапе и да я гриза с удоволствие.

KONG Classic е идеалният начин да прогоните скуката, затова играчката е много подходяща за хвърляне и донасяне, когато сте навън сред природата заедно със своето куче. Една характерна особеност за нея е това, че тя може да отскача и да се премята в съвсем непредвидима посока , което допълнително стимулира инстинктите на кучето за лов и гонене и създава още по-голямо забавление и веселба.

Играчката KONG Classic ще стане още по-привлекателна за кучето Ви, ако я напълните с подходящи по размер лакомства, например с малки кокалчета или други лакомства за дъвчене, които просто трябва да напъхате през дупчицата. Когато кучето ”залови” KONG Classic, то може да си извади от нея някоя малка вкусотийка. Много собственици на кучета споделят, че техният любимец е прекарал часове наред с KONG Classic, опитвайки се да извади всичко от нея. Така тя осигурява занимание, което развива мисълта и съобразителността.

Както и другите варианти на играчките KONG, и Classic също се предлага в различни размери, подходящи за кучетата от различни породи и големини.

KONG Classic, накратко:

 • Кучешка играчка за игра, апортиране и дъвчене
 • Скача и се премята в непредвидима посока
 • Може да се напълни с лакомства , например с кокалчета за дъвчене или с крекери
 • Задоволява естествения инстинкт на кучето за игра и дъвчене
 • Цвят: червен
 • Материал: Естествен каучук
 • Размери:

   Размери на играчката:
   Големина Размери Подходяща за кучета:
   S ок. В 7 x Ш 4,5 x Д 4,5 см до 9 кг
   M ок. В 8,5 x Ш 5,5 x Д 5,5 см 7 – 16 кг
   L ок. В 10 x Ш 6,5 x Д 6,5 см 13 – 30 кг


  Към тази играчка Ви препоръчваме следните лакомства за кучета:
  Chewies кокалчета за дъвчене (полусухи) от вида с агнешко

  • Вкусни и сочни кокалчета, подходящи като поощрение при тренировки
  • Малко вкусно лакомство между храненията
  Rinti Extra Bitties 100 г от вида пиле с моркови и спанак
  • Вкусни хапки за малки и средноголеми кучета
  • Щадяща преработка чрез сушене на въздух, лесносмилаеми и добреусвоими

  Съвет:
  Никоя играчка не неразрушима. Както и при всеки друг продукт, докато кучето си играе с тази играчка, то трябва да бъде под надзор. Проверявайтe редовно изделието за повреди по него и нарушаване на целостта му. В случай на повреда или скъсване заменете продукта с нов своевременно, тъй като в противен случай не е изключено животното да пострада.
   

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Captcha