Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Препарати за растения

Може да се каже, че аквариумите са една нова „екосистема”, за която Вие се грижите. Като основната Ви задача е са създадете благоприятна среда за живот на Вашите рибки.

Всеки аквариум има задължителни елементи като грунд и растения.

За да подсигурите нормалния растеж на растенията, Ви препоръчваме да използвате специални препарати за растенията в аквариумите. Те се наричат още „торове”.

Препаратите за растенията в аквариумите имат подхранваща функция и дълго време освобождават своите хранителни вещества. Използват се за основа на корените на растенията. Като основната им цел е да им осигурят постоянно подхранване с основните хранителни вещества.

Свържете се с нас на телефон:  098 879 3373, ако се нуждаете от допълнителни разяснения как се използват препаратите за растения.

JBL FLORAPOL - ДЪЛГОТРАЕН ПОДХРАНВАЩ МИКС ЗА РАСТЕНИЯ 700гр.

JBL

JBL FLORAPOL - ДЪЛГОТРАЕН ПОДХРАНВАЩ МИКС ЗА РАСТЕНИЯ 700гр.

16.50лв.

JBL Florapol - 700 g - Концентриран подхранващ субстрат за аквариуми с продължително освобождаване на хранителните вещества. Основа за корените на растенията. Осигурява на растенията постоянно подхранване с всички важни вещества. Подходящ при стартиране на нов аквариум. Висока концентрация на желязо..

rating
(0)

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)