Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Храна за чинчила

Чинчилите не са особено разпространени домашни любимци. Но въпреки това са предпочитани, заради малките си размери и добрия си нрав.

Ако сте избрали да гледате това малко приятелче, Ви съветваме да обърнете изключително внимание при избора на храна за чинчила. Здравето на тези животинки е тясно обвързано с тяхното хранене.

Храната за чинчила трябва да включва всички хранителни вещества, от които се нуждае Вашия любимец. Обърнете внимание, че предпочитаните храна за чинчила са различни растения, треви, семена и плодове.

Добра идея е да се консултирате с Вашия ветеринарен лекар преди да се спрете на определена храна за чинчила. Той най-добре може да Ви помогне при съставянето на правилен хранителен режим.

ХРАНА ЗА ЧИНЧИЛА -Chinchilla Nature 750гр.

VERSELE LAGA

ХРАНА ЗА ЧИНЧИЛА -Chinchilla Nature 750гр.

7.60лв.

Versele-Laga Chinchilla Nature е пълноценна храна, съобразена със специфичните хранителни нужди на чинчилите. Тази премиум смес от натурални компоненти съдържа всички хранителни вещества, витамини, минерали и аминокиселини, необходими на Вашето домашно животно за спокоен и здравословен начин на живо..

rating
(0)
ХРАНА ЗА ЧИНЧИЛА И ДЕГУ - CHINCHILLA COMPLETE 500гр.

VERSELE LAGA

ХРАНА ЗА ЧИНЧИЛА И ДЕГУ - CHINCHILLA COMPLETE 500гр.

8.00лв.

Versele-Laga Chinchilla & Degu Complete е натурална, балансирана храна без захар и зърнени култури. Храната съдържа различни видове билки, треви и апетитни зеленчуци, които подпомагат усвояването и осигуряват множество витамини и минерали. Съставът включва и висококачествено сено от ливадна тимо..

rating
(0)

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)