Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Суха храна за кучета

Знаете ли, че пълноценната храна е от изключителна важност за здравето за Вашето куче?

Всички поне веднъж сме имали проблем с избирането на храна за нашия най-добър приятел. Разнообразието на пазара и голямото предлагане от различни производители, допълнително може да ни обърка.

Какво трябва да знаете при избора на суха храна за кучета?

Всеки стопанин търси „най-добрата” храна за домашния си любимец. Кучетата имат нужда от широк спектър от хранителни вещества в различни количества през целия си живот. Например малките кученца се нуждаят от повече енергия, докато тялото им расте. Затова техните нужди са напълно различни от тези на възрастните кучета.

По тази причина, „най-добрата” храна за кучета е тази, която да отговори на тези нужди.

Също така, при избора на суха храна за кучета трябва да вземете предвид големината и породата на Вашия любимец. Големи породи като хъскита, санбернари и немски овчарки изразходват повече енергия от малките породи като пинчери. Тяхната храна е по-калорична и не е подходяща за дребни породи.

При избора на суха храна pа кучета не бива да забравяте и здравословното състояние на Вашето куче. Ако има наднормено тегло или заболяване, Ви препоръчваме лечебните храни за кучета.

Каква суха храна за кучета можете да откриете при нас?

В категорията сме селектирали специално за теб най-качествената суха храна за кучета.

Сухата храна за кучета, която ще откриете в тази категория, е перфектно балансирана и хранителна. Имаме както специализирана суха храна за кучета от малките породи, така и за по-големите. Не сме забравили и малките четириноги, страдащи от стрес, алергии и нуждаещи се от специализирана суха храна.

При избора на суха храна за кучета, обърнете внимание на описанието на продукта. Там ще можете да разберете повече за състава и характеристиките на избраната от Вас храна.

Happy Dog NaturCroq - суха храна за кучета  агнешко и ориз 15кг.

HAPPY DOG

Happy Dog NaturCroq - суха храна за кучета агнешко и ориз 15кг.

99.90лв.

Кучешката храна Happy Dog NaturCroq с агнешко и ориз оправдава всички очаквания при храненето на чувствителни кучета! Happy Dog NaturCroq агнешко и ориз е балансирана, лесно смилаема храна с качествено агнешко, лесно смилаем ориз и умерено съдържание на мазнини. Затова е особено подходяща за чувстви..

rating
(0)
Happy Dog NaturCroq -суха храна за кучета говеждо и ориз 15кг.

HAPPY DOG

Happy Dog NaturCroq -суха храна за кучета говеждо и ориз 15кг.

92.00лв.

Висококачествени продукти като птиче и говеждо месо, риба, житни растения, зеленчуци, билки, минерали и витамини се съдържат в хрупкавите и вкусни крокети: Това е кучешката храна Happy Dog NaturCroq говеждо и ориз. Балансирана, лесно смилаема храна е подходяща за кучета от всички раси с нормална нуж..

rating
(0)
Happy Dog NaturCroq Active - суха храна за активни кучета 15кг.

HAPPY DOG

Happy Dog NaturCroq Active - суха храна за активни кучета 15кг.

109.00лв.

Сухата храна NaturCroq Active от Happy Dog снабдява порасналите кучета, които поради усилени тренировки или други физически предизвикателства се нуждаят от по-голямо количество енергия, с всички важни хранителни вещества в нужните им количества. Тя впечатлява със своята балансирана рецепта, с..

rating
(0)
Happy Dog NaturCroq Puppy - суха храна за подрастващи кучета от 1-6 месеца  15кг.

HAPPY DOG

Happy Dog NaturCroq Puppy - суха храна за подрастващи кучета от 1-6 месеца 15кг.

99.00лв.

Кучешката храна Happy Dog NaturCroq Puppy е балансирана, лесно смилаема храна за кутрета на възраст над 4 седмици. Качествените протеини от животински произход, изцяло възприемчивите местни житни култури, както и всички нужни минерали и витамини предлагат най-добрите предпоставки за здравословен рас..

rating
(0)
Happy Dog NaturCroq Senior - суха храна за възрастни кучета над 7год.  15кг.

HAPPY DOG

Happy Dog NaturCroq Senior - суха храна за възрастни кучета над 7год. 15кг.

99.00лв.

Благодарение на намаленото си съдържание на натрий и фосфор и умереното количество протеини сухата храна NaturCroq Senior от Happy Dog е специално адаптирана към хранителните потребности на възрастните кучета. Тя е направена от лесносмилаеми суровини от природата на Бавария и снабдява вашия ..

rating
(0)
Happy Dog Supreme Ireland 12,5 кг.

HAPPY DOG

Happy Dog Supreme Ireland 12,5 кг.

114.90лв.

Гранулирана храна за кучета от висш клас, създадена в съответствие с особено високите изисквания към храненето при алергични кучета към обичайните компоненти на храните. Постоянното нарастване на алергични случаи и не усвояването на храните във ветеринарната практика потвърждава необходимостта..

rating
(0)
Happy Dog Supreme Sensible Africa 12,5 кг.

HAPPY DOG

Happy Dog Supreme Sensible Africa 12,5 кг.

129.90лв.

Happy Dog Supreme Sensible Africa е премиум суха храна, специално разработена, за да отговори на хранителните потребности на на чувствителни към храна или пък придирчиви кучета от средноголеми и големи породи с нормални енергийни нужди. Ароматното месо от щраус служи като източник на животин..

rating
(0)
Happy Dog Supreme Sensible Africa Mini 4кг

HAPPY DOG

Happy Dog Supreme Sensible Africa Mini 4кг

59.00лв.

Суха гранулирана храна за кучета - подходяща при алергии.Храна за кучета с най-доброто щраусово месо за най-взискателните кучета. Изключително вкусната супер премиум пълноценна храна Happy Dog Mini Африка е идеална за всички взискателни кученца , които търсят да хапнат нещо специално, малко деликате..

rating
(0)
Happy Dog Supreme Sensible Karibiк 12,5 кг.

HAPPY DOG

Happy Dog Supreme Sensible Karibiк 12,5 кг.

114.90лв.

Дълбокоморската риба е деликатес в карибската кухня. Защо да не храните кучето си с тази висококачествена и уникална суха храна, направена от прясна риба, банани и картофи. Happy Dog Supreme Karibik не съдържа глутен и зърнени култури и е произведена само продукти с топ качество. Рецептата с..

rating
(0)

Показани са 1 до 9 от 233 (26 страници)