Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Суха храна за кучета

Знаете ли, че пълноценната храна е от изключителна важност за здравето за твоето куче?

Всички поне веднъж сме имали проблем с избирането на храна за нашия най-добър приятел. Разнообразието на пазара и голямото предлагане на различните производители, допълнително може да ни обърка. Затова в тази категория сме селектирали специално за ТЕБ най-качествената суха храна за кучета.

Сухата храна за кучета, която ще откриеш в тази категория е перфектно балансирана и хранителна. Имаме както специализирана суха храна за кучета от малките породи, така и за големите. Но, не сме забравили и малките четириноги, страдащи от стрес, алергии и нуждаещи се от специализирана суха храна.

При изборът на суха храна за кучета, обърни внимание на описанието на продукта. Там ще можеш да се запознаеш с особеностите на всеки един вид и да откриеш подходящата суха храна за твоя любимец.

  Суха Храна за кучета- Royal Canin Maxi Adult

ROYAL CANIN

Суха Храна за кучета- Royal Canin Maxi Adult

96.90лв.

Порасналите кучета от големи породи имат сравнително малки стомаси и ограничен капацитет на храносмилане. Стените на червата им са по-пропускливи от тези на кучетата от малки породи, което увеличава водното съдържание в червата и съответно в изпражненията. Ускорените процеси на ферментация могат да ..

rating
(0)
Josera Lamb Basic 18kg.

JOSERA PREMIUM

Josera Lamb Basic 18kg.

90.00лв.

Храна за кучета с вкус на агнешко...

rating
(0)
Mini Digestive Care

ROYAL CANIN

Mini Digestive Care

98.00лв.

Royal Canin Mini Digestive Care e изключително апетитна и много добре поносима суха храна за кучета. Продуктът е разработен за потребностите на кучета от малки породи (с тегло от 1 до 10 кг.) с чувствително храносмилане. Стомашно-чревният тракт и кожата са два много чувствителни органа при кучетата,..

rating
(0)
Royal Canin Giant Puppy

ROYAL CANIN

Royal Canin Giant Puppy

101.50лв.

Палетата от гигантски породи преминават през две фази на растеж. В първата фаза от 2 до 8 месеца най-важното е изграждането на здрава костна система. Храносмилането на кучета от гигантски породи е много чувствително, особено във фазата на растеж. Най-новите научни постижения помогнаха на Royal Canin..

rating
(0)
Суха храна за кучета  Acana Prairie с птиче месо 17кг.

ACANA

Суха храна за кучета Acana Prairie с птиче месо 17кг.

129.90лв.

Хранителната рецепта на Acana Prairie с птиче месо е основана на принципа WHOLEPREY™, който е ориентиран към естествените хранителни нужди на възрастните кучета. Храната съдържа храни и вещества, близки до тези, с които са се хранили предците на кучета в дивата природа и съдържа пилешко, пуешко..

rating
(0)
Суха храна за кучета  ACANA Singles Grass-Fed Lamb 11,4кг.

ACANA

Суха храна за кучета ACANA Singles Grass-Fed Lamb 11,4кг.

139.50лв.

Тази висококачествена монопротеинова храна съдържа 50% крехко месо от свободно отглеждани агнета и е изключително подходяща за алергични кучета и за кучета с хранителна непоносимост към други видове месо. Рецептата не съдържа зърно и е съставена на принципа WHOLEPREY™. Това е така наречената концепц..

rating
(0)
Суха храна за кучета  Bosch Adult агнешко и ориз 15кг.

BOSCH

Суха храна за кучета Bosch Adult агнешко и ориз 15кг.

65.00лв.

Bosch Adult агнешко и ориз е идеалната храна за израснали и чувствителни към храни кучета, тъй като съдържа много ориз (16%) и е без пшеница. Концентрацията на енергия и протеини предотвратява риска от наднормено тегло. Съдържащият се екстракт от миди подхранва ставите и поддържа..

rating
(0)
Суха храна за кучета  Bosch Adult птиче и просо 15кг.

BOSCH

Суха храна за кучета Bosch Adult птиче и просо 15кг.

64.00лв.

Bosch Adult птиче и просо е идеалната храна за израснали кучета, защото се приготвя с много прясно птиче (25%), с висок дял на просото (17,5%) и без пшеница. Екстрактите от миди предотвратяват риска от наднормено тегло за костите и ставите. Имуно комплексът от манани и глюкани&nb..

rating
(0)
Суха храна за кучета  Bosch Adult риба и картофи

BOSCH

Суха храна за кучета Bosch Adult риба и картофи

69.00лв.

Bosch Adult риба и картофи е идеалната храна за израснали кучета, тъй като съдържа висококачествени белтъчини от риба и е без пшеница. Концентрацията на енергия и протеини, както и екстрактите от миди предотвратяват свързаните с наднорменото тегло рискове за костите и ставите. Им..

rating
(0)

Показани са 1 до 9 от 115 (13 страници)