Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Суха храна за кучета

Знаете ли, че пълноценната храна е от изключителна важност за здравето за твоето куче?

Всички поне веднъж сме имали проблем с избирането на храна за нашия най-добър приятел. Разнообразието на пазара и голямото предлагане на различните производители, допълнително може да ни обърка. Затова в тази категория сме селектирали специално за теб най-качествената суха храна за кучета.

Сухата храна за кучета, която ще откриеш в тази категория, е перфектно балансирана и хранителна. Имаме както специализирана суха храна за кучета от малките породи, така и за по-големите. Но не сме забравили и малките четириноги, страдащи от стрес, алергии и нуждаещи се от специализирана суха храна.

При изборът на суха храна за кучета, обърни внимание на описанието на продукта. Там ще можеш да се запознаеш с особеностите на всеки един вид и да откриеш подходящата суха храна за твоя любимец.

  Суха Храна за кучета- Royal Canin Maxi Adult 15кг.

ROYAL CANIN

Суха Храна за кучета- Royal Canin Maxi Adult 15кг.

104.90лв.

Порасналите кучета от големи породи имат сравнително малки стомаси и ограничен капацитет на храносмилане. Стените на червата им са по-пропускливи от тези на кучетата от малки породи, което увеличава водното съдържание в червата и съответно в изпражненията. Ускорените процеси на ферментация могат да ..

rating
(0)
Josera Lamb Basic 18kg.

JOSERA PREMIUM

Josera Lamb Basic 18kg.

93.00лв.

Храна за кучета с вкус на агнешко...

rating
(0)
Royal Canin Giant Puppy

ROYAL CANIN

Royal Canin Giant Puppy

108.00лв.

Палетата от гигантски породи преминават през две фази на растеж. В първата фаза от 2 до 8 месеца най-важното е изграждането на здрава костна система. Храносмилането на кучета от гигантски породи е много чувствително, особено във фазата на растеж. Най-новите научни постижения помогнаха на Royal Canin..

rating
(0)
Суха храна за кучета  Acana Prairie с птиче месо 17кг.

ACANA

Суха храна за кучета Acana Prairie с птиче месо 17кг.

129.90лв.

Хранителната рецепта на Acana Prairie с птиче месо е основана на принципа WHOLEPREY™, който е ориентиран към естествените хранителни нужди на възрастните кучета. Храната съдържа храни и вещества, близки до тези, с които са се хранили предците на кучета в дивата природа и съдържа пилешко, пуешко..

rating
(0)
Суха храна за кучета  ACANA Singles Grass-Fed Lamb 11,4кг.

ACANA

Суха храна за кучета ACANA Singles Grass-Fed Lamb 11,4кг.

149.50лв.

Тази висококачествена монопротеинова храна съдържа 50% крехко месо от свободно отглеждани агнета и е изключително подходяща за алергични кучета и за кучета с хранителна непоносимост към други видове месо. Рецептата не съдържа зърно и е съставена на принципа WHOLEPREY™. Това е така наречената концепц..

rating
(0)
Суха храна за кучета  Bosch Adult агнешко и ориз 15кг.

BOSCH

Суха храна за кучета Bosch Adult агнешко и ориз 15кг.

79.00лв.

Bosch Adult агнешко и ориз е идеалната храна за израснали и чувствителни към храни кучета, тъй като съдържа много ориз (16%) и е без пшеница. Концентрацията на енергия и протеини предотвратява риска от наднормено тегло. Съдържащият се екстракт от миди подхранва ставите и поддържа..

rating
(0)
Суха храна за кучета  Bosch Adult птиче и просо 15кг.

BOSCH

Суха храна за кучета Bosch Adult птиче и просо 15кг.

75.00лв.

Bosch Adult птиче и просо е идеалната храна за израснали кучета, защото се приготвя с много прясно птиче (25%), с висок дял на просото (17,5%) и без пшеница. Екстрактите от миди предотвратяват риска от наднормено тегло за костите и ставите. Имуно комплексът от манани и глюкани&nb..

rating
(0)
Суха храна за кучета  Bosch Adult риба и картофи

BOSCH

Суха храна за кучета Bosch Adult риба и картофи

83.00лв.

Bosch Adult риба и картофи е идеалната храна за израснали кучета, тъй като съдържа висококачествени белтъчини от риба и е без пшеница. Концентрацията на енергия и протеини, както и екстрактите от миди предотвратяват свързаните с наднорменото тегло рискове за костите и ставите. Им..

rating
(0)
Суха храна за кучета  Eukanuba Puppy Small / Medium Breed агнешко и ориз 18кг.

EUKANUBA

Суха храна за кучета Eukanuba Puppy Small / Medium Breed агнешко и ориз 18кг.

102.00лв.

Eukanuba Puppy Small / Medium Breed Lamm & Reis е специално разработена за нуждите на кученца от малки и средноголеми породи, които имат чувствително храносмилане. С агнешко, ориз и птиче месо тази първокласна храна е лека за усвояване и с добра поносимост. Добавените пребиотици и влакна от цвек..

rating
(0)

Показани са 1 до 9 от 124 (14 страници)