Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на категория в онлайн магазин Дай Лапа
Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

Храна за декоративно зайче

Зайчетата – малки пухкави приятели, любимци на децата и едни от най-предпочитаните домашни любимци. Това се дължи не само на дребния им размер, но и на лесното им отглеждане.

Разбира се,  като всички други животни и зайците се нуждаят от специална храна за декоративни зайчета. Обърнете внимание, че те имат изключително чувствителни стомаси. Това означава, че трябва да внимавате при избора на храна за декоративни зайчета.

Съветваме Ви преди избора на храна за декоративни зайчета да се посъветвате с Вашия ветеринар. Така ще бъдете сигурни, че сте избрали най-доброто за Вашия пухкав приятел.

Но, ако вече сте го направили в тази категория ще откриете едни от най-добрите производители на храна за декоративни зайчета. Заложили сме на разнообразието и балансираната диета, от която се нуждаят зайците.

КРЕКЕР  ЗА ЗАЙЦИ И ЧИЧИНЧИЛА- ПЛАНИНСКА ДОЛИНА
Крекери за зайци - Crispy

VERSELE LAGA

Крекери за зайци - Crispy

5.60лв.

Sticks Rabbits-Guinea Pigs Vegetables - 2х55гр стикове за зайци и морски свинчета със зеленчуци. Обогатени са с витамини, аминокиселини и минерали. Лакомство, което разнообразява менюто и спомага за жизнеността...

rating
(0)
ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ЗАЙЦИ  CUNI NATURE 2,3кг.

VERSELE LAGA

ПЪЛНОЦЕННА ХРАНА ЗА ЗАЙЦИ CUNI NATURE 2,3кг.

26.90лв.

Cuni Nature 750гр - Пълноценна храна за декоративни зайци, обогатена с люцерна и градински билки. Люцерната е богата на протеини и влакнини, гарантиращи добро функциониране на храносмилателната система. Сушени, екструдирани и пресовани зеленчуци и градински билки – истински деликатес за зай..

rating
(0)
Храна за декоративно зайче  CUNI NATURE  - Fiberfood1kg.

VERSELE LAGA

Храна за декоративно зайче CUNI NATURE - Fiberfood1kg.

16.90лв.

Cuni Nature Re-Balance 700гр - пълноценна храна за зайци - възрастни, капризни и живеещи у дома. Идеална храна за възрастни зайчета, зайчета с ниска активност или с наднормено тегло. С жизненоважни хранителни вещества, витамини, минерали и аминокиселини. Гарантира балансирано хранене за ж..

rating
(0)
Храна за заек -Cuni Nature 700гр.

VERSELE LAGA

Храна за заек -Cuni Nature 700гр.

9.50лв.

Cuni Nature  - Пълноценна храна за декоративни зайци, обогатена с люцерна и градински билки. Люцерната е богата на протеини и влакнини, гарантиращи добро функциониране на храносмилателната система. Сушени, екструдирани и пресовани зеленчуци и градински билки – истински деликатес за зай..

rating
(0)
ХРАНА ЗА ЗАЙЦИ - Crispy мюсли за зайци 20 кг.

VERSELE LAGA

ХРАНА ЗА ЗАЙЦИ - Crispy мюсли за зайци 20 кг.

79.00лв.

Versele-Laga Crispy мюсли за зайци е висококачествена пълноценна храна, специално разработена в съответствие с потребностите на мини зайчетата. Високото съотношение на растителните съставки е съобразено с естествената храна на зайците. Храната е обогатена с хрупкави сушени зеленчуци.С микса от зрънц..

rating
(0)
ХРАНА ЗА ЗАЙЦИ - CUNI COMPLETE 1,75кг.

VERSELE LAGA

ХРАНА ЗА ЗАЙЦИ - CUNI COMPLETE 1,75кг.

30.90лв.

Тези екструдати са специално съобразени със специфичните нужди на зайците и предлагат на Вашето животното здравословно и балансирано хранене, без да му дават възможност да подбира определени хранителни компоненти. В съответствие с хранително-физиологичните нужди на заешкия организъм, храната не съдъ..

rating
(0)
ХРАНА ЗА МАЛКИ ЗАЙЧЕТА - CUNI NATURE  JUNIOR 10кг.

VERSELE LAGA

ХРАНА ЗА МАЛКИ ЗАЙЧЕТА - CUNI NATURE JUNIOR 10кг.

9.50лв.

Cuni Nature е пълноценна храна, съобразена с нуждите на домашните зайци и мини зайчетата. Този премиум микс от естествени компоненти съдържа всички хранителни вещества, витамини, минерални вещества и аминокиселини, необходими за здравето и жизнеността на Вашето домашно животно. Храната за домашни за..

rating
(0)
ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ДРЕБНИ ЖИВОТНИ - SNACK NATURE - CEREALS

VERSELE LAGA

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА ДРЕБНИ ЖИВОТНИ - SNACK NATURE - CEREALS

7.90лв.

Versele Laga Snack Nature - Cereals - хранителна добавка за зайци, морски свинчета, чинчили, (мини) хамстери, джербили - ядки и семена 500 гр...

rating
(0)

Показани са 1 до 9 от 9 (1 страници)