Foresto каишка

Осигурете на домашните си любимци надеждна защита срещу паразитите с Foresto каишка.

Бълхите и кърлежите са разпространени не само в горите, а и във всички тревисти площи, паркове и местности с растителност и вода, включително и в градовете. Техните ухапвания могат да причинят кожни раздразнения, алергии, анемия и много сериозни заболявания.

Малко известен факт е, че кърлежите лесно могат да се прихванат към козината на кучетата и да останат на нея с месеци. А заразите, които носят, може да се предадат на Вашия четириног приятел веднага! Освен това, някои от тях са опасни за малки деца и възрастни!

Какво трябва да знаете за Foresto каишка?

Продуктите на Foresto са иновативни и предлагат ефективна защита срещу бълхи и кърлежи. За разлика от таблетките, които трябва да бъдат погълнати, те се предлагат под формата на каишка.

Това прави обезпаразитяването много по-лесен и бърз процес. Единственото, което трябва да направите, е да отворите опаковката и да сложите нашийника на Вашия любимец. Той ще се погрижи за останалото!

Каишките се предлагат в няколко размера и има възможност да ги регулирате, така че да бъдат максимално удобни. Те са достатъчно тънки и гъвкави, за да прилегнат идеално ва врата на животното. Не тежат, не го притискат и не пречат на нормалната му активност.

Допълнително предимство е, че НЯМАТ специфична миризма. Това ги прави подходящи за всички ловни породи, които имат обострено обоняние.

Каишките на Foresto са напълно БЕЗОПАСНИ за котки и кучета. Те са препоръчват за всички животни, които често излизат навън или се отглеждат във въшни условия.

Какви са предимствата на Foresto каишка?

Активните вещества на нашийника започват да действат, когато имат пряк контакт с кожата. Разпределят се равномерно по цялото му тяло и се освобождават бавно и продължително.

Това гарантира, че всички паразити ще бъдат унищожени още преди да са ухапали и заразили любимеца Ви. Всяка каишка действа до 8 месеца. Препоръчително е да прочетете инструкциите, преди да го сложите на любимеца си.

Други предимства са:

  • Каишката освобождава от активното вещество, само когато е необходимо и животното е застрашено от паразити.
  • Продуктът е 100% водоустойчив, което позволява на кучетата да плуват и да се мокрят. Активните съставки остават в каишката и не се отмиват от нея. Въпреки това не се препоръчва честото мокрене.
  • Ефективни срещу всички видове външни паразити.
  • Подходящи са за животни, които имат алергии и са склонни към кожни възпаления.

Защо да изберете Foresto каишка за кучето си?

Въпреки че на пазара има различни противопаразитни продукти, каишките остават популярен избор сред собствениците на кучета. Благодарение на дългогодишни разработки, днес те предлагат по-голяма ефективност от първите прототипи.

Foresto ще предпази Вашия любимец срещу бълхи и кърлежи до 8 месеца. Тя е удобна не само за кучетата, а и за собствениците. Само с една каишка ще осигурите ефективна защита, която ще Ви осигури множество предимства като:

  • Елиминира външните паразити чрез контакт, без да е необходимо ухапване.
  • Активните съставки се освобождават бавно и продължително от каишката в козината и кожата на кучето. По този начин се предотвратява заразяване с бълхи и се отблъскват кърлежи.
  • Няма мирис и по никакъв начин не дразни или пречи на Вашия домашен любимец.
  • Водоустойчива е и продължава да действа дори при потапяне във вода. Това означава, че Вашето куче ще бъде защитено при намокряне навън или в банята. Въпреки това се препоръчва да се избягва прекомерно мокрене и използване на шампоан.

Обърнете внимание, че не се нуждаете от рецепта, за да поръчате Foresto каишка, НО е препоръчително да се консултирате с ветеринарен лекар. Така ще сте сигурни, че избраният продукт е подходящ за породата, теглото и здравословното състояние на Вашия любимец.

Изглед:
Бърз преглед

Foresto - нашийник срещу бълхи и кърлежи за големи кучета (70 cm.)

(0)
88.00лв.

BAYER Foresto - нашийник срещу бълхи и кърлежи за големи кучета (70 cm дълго) Двете активни веществ..

Бърз преглед

Foresto каишка за малки породи кучета и котки до 8 кг. 38см.

(0)
78.00лв.

Противопаразитна каишка за котки и кучета до 8кг ФОРЕСТО S - ПРОТИВОПАРАЗИТНА КАИШКА ЗА КОТКИ И К..

Показани са 1 до 2 от 2 (1 страници)