Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

ROYAL CANIN

  Суха Храна за кучета Royal Canin Maxi Adult - Кучета

ROYAL CANIN

Суха Храна за кучета- Royal Canin Maxi Adult 15кг.

102.90лв.

Порасналите кучета от големи породи имат сравнително малки стомаси и ограничен капацитет на храносмилане. Стените на червата им са по-пропускливи от тези на кучетата от малки породи, което увеличава водното съдържание в червата и съответно в изпражненията. Ускорените процеси на ферментация могат да ..

rating
Royal Canin Giant Puppy - Кучета

ROYAL CANIN

Royal Canin Giant Puppy

108.00лв.

Палетата от гигантски породи преминават през две фази на растеж. В първата фаза от 2 до 8 месеца най-важното е изграждането на здрава костна система. Храносмилането на кучета от гигантски породи е много чувствително, особено във фазата на растеж. Най-новите научни постижения помогнаха на Royal Canin..

rating
Суха храна за котки - Royal Canin British Shorthair Kitten 10кг. - Суха храна за котки

ROYAL CANIN

Суха храна за котки - Royal Canin British Shorthair Kitten 10кг.

146.00лв.

Сухата храна Royal Canin British Shorthair Kitten е специално съобразена с потребностите на подрастващите котенца до 12-я месец, както и за котки-майки по време на бременността и кърменето. През тези периоди животните имат по-голяма необходимост от енергия, протеини, минерални вещества, микр..

rating
Суха храна за котки - Royal Canin Fit 32  - Суха храна за котки

ROYAL CANIN

Суха храна за котки - Royal Canin Fit 32 15кг.

152.00лв.

Royal Canin Fit 32 е храна, разработена специално за котки, които понякога излизат навън на открито, но повечето време прекарват на закрито в дома ви. Те имат умерена нужда от енергия, но техните естествени защитни сили укрепват много чрез активността им на открито. Тези котки прекарват по..

rating
Суха храна за котки - Royal Canin Indor 27  10кг. - Суха храна за котки

ROYAL CANIN

Суха храна за котки - Royal Canin Indoor 27 10кг.

109.90лв.

Котката, която живее само на затворено в дома ви, прекарва значително повече време в спане и хранене, отколкото в двигателна активност. За това необходимостта и от енергия е намалена. Липсата на движение води до забавяне на храносмилателната дейност при котката. Възможните последици от това,..

rating
Суха храна за котки - Royal Canin Maine Coon Adult 4кг. - Суха храна за котки

ROYAL CANIN

Суха храна за котки - Royal Canin Maine Coon Adult 4кг.

69.00лв.

Мейн Куун - нежният гигант. С внушителния си ръст, добре оформени мускули и гъста, кадифена козина котката от породата Мейн Куун още от пръв поглед излъчва сила и енергия. Тази най-голяма от всички породи домашни котки, чието мяукане е като песен, е несравнима с никоя друга порода. И никоя д..

rating
Суха храна за котки - Royal Canin Persian Adult 10 кг. - Суха храна за котки

ROYAL CANIN

Суха храна за котки - Royal Canin Persian Adult 10 кг.

129.90лв.

Персийската котка - излъчваща спокойствие и величественост. Съвършенство и съблазнителна красота: с уникалната се козина с над 300 цветови нюанса персийската котка е една от най-предпочитаните домашни котки в целия свят. Наред с несравнимия външен вид, персийската котка се отличава също и с ..

rating

Показани са 1 до 9 от 119 (14 страници)