Josera Kids - Средни и Едри Породи Кученца Бебета 15кг.

Josera Kids - Средни и Едри Породи Кученца Бебета 15кг.

109.00лв.
Производители JOSERA SUPER PREMIUM
Код: Josera Kids
Наличност Да
Преглеждания: 43

Описание

Josera Kids подкрепя вашето кученце от 8-мата седмица нататък през важния етап на израстването. Това е храна, предназначена за отглеждане на кученцето по времето на растежа и е специално адаптирана към потребностите на палетата от средни и големи породи, с тежко телосложение. Оптималното съотношение на калция и фосфора, голямото количество витамин C, манган и мед благоприятстват развитието на скелета и се грижат за здравината на костите и здравето на ставите. Умереното съдържание на протеини и мазнини стимулира изграждането на мускулна маса и заедно с добавения L-карнитин се грижи за това да не се натрупва голямо количество телесни мазнини.

Заедно с таурина, L-карнитинът подпомагат също и правилната сърдечна функция. Тъй като тази премиум храна може да се дава и на пораснали кучета, вие можете да продължите да храните порасналото си куче с нея, без да е необходимо да преминавате към друг вид храна.

Josera Kids не съдържа нито изкуствени оцветители, овкусители, консерванти, нито ГМО. Както и във всички останали Junior-продукти от Josera, в няма също и съставки с алергенен потенциал, като пшеница, захар, соя или млечни продукти. Всички компоненти на храната се подлагат на постоянен контрол на качеството. За да се запазят отличните качества на храната, апетитните крокети са опаковани в практична, затваряща се опаковка AromaSafe.

Josera Kids, накратко:

 

 • Натурална храна за отглеждане на кученца от средни и големи породи, на възраст над 8 седмици
 • Специално адаптирана към потребностите на кучета с тежко телосложение
 • Идеално съотношение на фосфора и калция, витамин C, манган и мед: специално съобразена с потребностите на подрастващите кучета, подпомага изграждането на костите и ставите
 • Умерено съдържание на енергия и белтъчини: адаптирано към нуждите на кучетата от тежките породи през фазата на растеж, заедно с L-карнитин способстват за изграждането на крепка мускулна маса с малко количество телесни мазнини
 • С таурин и L-карнитин: подпомагат за укрепване на сърдечната функция
 • Подходяща и за пораснали кучета: не е необходимо да преминавате към друг вид храна
 • 100% без оцветители, ароматизатори, консерванти и ГМО
 • Не съдържа съставки с алергенен потенциал: без пшеница, соя, захар и млечни продукти
 • Произведено в Германия: качество, контролирано от лабораторията на Josera
 • Апетитни крокети: с оптимална големина – предпоставка за отличен прием от страна на кучетата
 • Съхраняване на аромата: затварящата се опаковка запазва вкуса и ценните хранителни вещества

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Captcha