Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

ORIJEN

Суха храна за котки  Orijen Cat & Kitten - Суха храна

ORIJEN

Суха храна за котки Orijen Cat & Kitten

99.50лв.

Сухата храна Orijen Cat & Kitten по естествен път доставя на Вашата пораснала котки и на подрастващото котенце всички вещества, необходими за оптимална физическа форма. Тя подпомага котенцето през фазата на неговия ускорен растеж, при развитието на основните системи в организма и изграждането на..

rating
Суха храна за котки  Orijen Six Fish Cat - Суха храна

ORIJEN

Суха храна за котки Orijen Six Fish Cat 5,4кг.

109.00лв.

Съдържанието на храната Orijen 6-Fish Cat е съставено на принципа WHOLEPREY™ и се базира на естествените хранителни потребности на Вашата котка. Като взема за пример менюто на нейните диви предшественици, висококачествената канадска храна съдържа балансиран микс от различни по вид животински протеин..

rating
Суха храна за кучета Orijen Adult Six Fish Dog - Кучета

ORIJEN

Суха храна за кучета Orijen Adult Six Fish Dog 11,4кг.

169.00лв.

Съдържанието на храната Orijen 6-Fish Dog е съставено на принципа WHOLEPREY™ и се базира на естествените хранителни потребности на Вашето куче. Като взема за пример менюто на неговите диви предшественици, висококачествената канадска храна съдържа балансиран микс от различни по вид животински протеин..

rating
Суха храна за кучета Orijen Original Dog - Кучета

ORIJEN

Суха храна за кучета Orijen Original Dog 11,4кг.

149.90лв.

Съдържанието на сухата храната Orijen Original Dry Dog е съставено на принципа WHOLEPREY™ и се базира на естествените хранителни потребности на Вашето куче. Като взема за пример менюто на неговите диви предшественици, висококачествената канадска храна съдържа балансиран микс от различни по вид живот..

rating
Суха храна за кучета Orijen Puppy - Кучета

ORIJEN

Суха храна за кучета Orijen Puppy 11,4кг.

149.90лв.

Сухата храна за кученца Orijen Puppy подпомага Вашето паленце през фазата на неговия ускорен растеж, при развитието на основните системи в организма, изграждането на мускулатурата, костите и ставите му. Съдържанието й е съставено на принципа WHOLEPREY™ - така наречената концепция „цялата плячка“. Тя..

rating
Суха храна за кучета Orijen Puppy Large - Кучета

ORIJEN

Суха храна за кучета Orijen Puppy Large 11,4 кг.

149.90лв.

Сухата храна за кученца Orijen Puppy Large подпомага подрастващите кученца от големи породи през фазата на техния ускорен растеж. Канадската премиум храна е богата на естествени хранителни и витални съставки и сдържа точно необходимото количество енергия. Така тя допринася за здравословното развитие..

rating

Показани са 1 до 6 от 6 (1 страници)