Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

HILLS

Консерва за  котки - Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities - лечебна мокра храна за котки, консерва 156 гр. - Котки
Нов

HILLS

Консерва за котки - Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities - лечебна мокра храна за котки, консерва 156 гр.

4.40лв.

Prescription Diet™ Feline z /d™ е пълноценна диетична храна за котки с хранителни алергии. С подбрани източници на протеини и въглехидрати.    Основни характеристики: Хранителна алергия или хранителна непоносимост. Това може да включва:            &nbs..

rating
Суха храна за котки - HILL'S Feline j/d - Котки

HILLS

Суха храна за котки - HILL'S Feline j/d 2кг. - храна за котки с остеоартритни заболявания

49.00лв.

Предимствата на хранене  с рецепта HILL'S Feline j/d:- Поддържа здрави стави и хрущяли на котката.- предпазва ставния хрущял поради високо съдържание на DHA и глюкозамин и хондроитин сулфат от природни източници.- Високи нива на L-карнитин - спомага за превръщането на мазнините в енергия, ..

rating
Суха храна за котки - Hill's Feline k/d - Котки

HILLS

Суха храна за котки - Hill's Feline k/d 1,5 кг. - за котки с хронична бъбречна недостатъчност

41.00лв.

Prescription Diet** Feline K / D е здравословна хранителна диета за котки, която подкрепя администрацията на бъбречната функция в случаи на хронични или временна повреда. Карма съдържа ниски нива на фосфор и ограничен на протеини с висока хранителна стойност. Консерви - съставки: Месо и животински..

rating
Суха храна за котки - HILL'S Feline k/d+Mobility - Котки

HILLS

Суха храна за котки - HILL'S Feline k/d+Mobility 2 кг. - за котки с остра или хронична бъбречна недостатъчност

46.00лв.

Храната Hill's Prescription Diet k/d + Mobility Kidney + Joint Care с пиле е специално разработена да посрещне нуждите на пораснали котки с остра или хронична бъбречна недостатъчност. Едновременно с това тя е изключително подходяща при наличие на остеоартроза и други ставни проблеми. Благодарение н..

rating
Суха храна за ккотки - HILL'S Feline l/d - Котки

HILLS

Суха храна за котки - HILL'S Feline l/d подпомага функционирането на черния дроб

38.00лв.

Feline L / D е здравословна хранителна диета за котки, администрация, която подпомага функционирането на черния дроб в случай на хронична сърдечна недостатъчност и може да намали отлагането на мед в черния дроб. Съдържа умерено ниво на висококачествени протеини и мазнини, както и високи нива на есен..

rating
Суха храна за ккотки - HILL'S Feline m/d - Котки

HILLS

Суха храна за котки - HILL'S Feline m/d 1.5kg.- за лечение на диабет и на затлъстяване.

38.00лв.

Храната се  използва за лечение на диабет и на затлъстяване.  - Регулира нивото на кръвната захар.   -Съдържа ниско ниво на въглехидрати,които бързо освобождават глюкозата  в кръвта. Състав : Брашно от пилета и пуйки, царевично брашно , царевични трици, брашно от пръжки, жи..

rating
Суха храна за котки - Hill's Feline Metabolic - Котки

HILLS

Суха храна за котки - Hill's Feline Metabolic - 1,5кг.-за намаляване на наднормено тегло

39.00лв.

Храна за котки с наднормено тегло и затлъстяване. Тя не се препоръчва за кучета, котета, котки по време на бременност и кърмене Допълнителна информация - Клинично е потвърдено, че затлъстелите котараци отслабват с 28% в рамките на 2 месеца. - Клинично е потвърдено, че се избягва наддаван..

rating
Суха храна за котки - HILL'S Feline Multicare  Ocean fish - Котки

HILLS

Суха храна за котки - HILL'S Feline Multicare пиле 1,5кг.- диета за котки с уролити

36.00лв.

Храната * Feline C / D * е пълноценна диета с пиле, храна за котки, чиято основна цел е  намаляването  и образуването на камъни, магнезий амониев фосфат - струвитни (долните пикочни пътища Карма киселинни свойства и съдържа умерено ниво на магнезий. Преди да се сервира храна, консултирай..

rating
Суха храна за котки - Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care храна за котки с пиле  - Котки

HILLS

Суха храна за котки - Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care 5кг.- поддържа здрави пикочните пътища

97.00лв.

Hill's Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care с пилешко поддържа здрави пикочните пътища и намалява риска от повторна поява на камъни в уринарния тракт. FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disease) е комплексно заболяване на долните пикочни пътища при котките. То често е свързано с образ..

rating

Показани са 1 до 9 от 51 (6 страници)