Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

ACANA

Суха храна за котки Acana Regionals Wild Prairie Cat - Суха храна

ACANA

Суха храна за котки Acana Regionals Wild Prairie Cat 4.5кг.

95.00лв.

Съдържанието на храната ACANA Regionals Wild Prairie Cat е съставено на принципа WHOLEPREY™ и се базира на естествените хранителни потребности на Вашата котка. Като взема за пример менюто на нейните диви предшественици, висококачествената канадска храна съдържа балансиран микс от различни по вид жив..

rating
Суха храна за кучета  Acana Prairie с птиче месо - Кучета

ACANA

Суха храна за кучета Acana Prairie с птиче месо 17кг.

144.00лв.

Хранителната рецепта на Acana Prairie с птиче месо е основана на принципа WHOLEPREY™, който е ориентиран към естествените хранителни нужди на възрастните кучета. Храната съдържа храни и вещества, близки до тези, с които са се хранили предците на кучета в дивата природа и съдържа пилешко, пуешко..

rating
Суха храна за кучета  ACANA Singles Grass-Fed Lamb - Кучета

ACANA

Суха храна за кучета ACANA Singles Grass-Fed Lamb 11,4кг.

152.00лв.

Тази висококачествена монопротеинова храна съдържа 50% крехко месо от свободно отглеждани агнета и е изключително подходяща за алергични кучета и за кучета с хранителна непоносимост към други видове месо. Рецептата не съдържа зърно и е съставена на принципа WHOLEPREY™. Това е така наречената концепц..

rating
Суха храна за кучета Acana Adult Large Breed - Кучета

ACANA

Суха храна за кучета Acana Adult Large Breed 17кг.

162.00лв.

Acana Adult Large Breed е приготвена с многообразни, свежи, канадски продукти. Acana Adult за пораснали кучета от големи породи е богата на протеини и има малко въглехидрати, като така се доближава максимално до естествената диета на кучетата. Качествени, лесно смилаеми месни продукти (55%), плодове..

rating
Суха храна за кучета Acana Adult Small Breed - Кучета

ACANA

Суха храна за кучета Acana Adult Small Breed 6кг.

76.00лв.

Acana Adult Small Breed е суха храна, специално пригодена към изискванията и нуждите на израснали кучета от по-малки породи. Кучетата от по-малките породи изразходват повече енергия и за това е важно те да получават питателна храна с високо съдържание на протеин. За производството на сухата хра..

rating
Суха храна за кучета Acana Puppy & Junior - Кучета

ACANA

Суха храна за кучета Acana Puppy & Junior 11,4кг.

114.90лв.

Acana Puppy & Junior е създадена специално за растящи кутрета и малки кученца от средно големи и малки породи. За здравословен растеж кученцата се нуждаят от рецепта, която да отговаря на техните нужди. Puppy & Junior използва много ценни месни протеини за здравословен растеж и развиване на ..

rating
Суха храна за кучета Acana Puppy Large Breed - Кучета

ACANA

Суха храна за кучета Acana Puppy Large Breed 17кг.

159.90лв.

Acana Puppy Large Breed е създадена специално за хранителните потребности на кученца от големите породи с тегло в зряла възраст над 25кг. Съставът на Acana Puppy Large Breed се основава на принципа WHOLEPREY™ с изключително високо съдържание на месо - 70%, от които 1/3 прясно месо, както и бала..

rating
Суха храна за кучета Acana Puppy Small Breed - Кучета

ACANA

Суха храна за кучета Acana Puppy Small Breed 6кг.

76.00лв.

Канадският производител на храна за домашни любимци Acana е еквивалент за първокласно качество със своите натурални рецепти и гарантирано осигурява на Вашето подрастващо кученце всички необходими хранителни вещества. От 1985г. във вътрешното производство в Албърта се преработват само най-добрите мес..

rating
Суха храна за кучета Acana Regionals Ranchlands - Кучета

ACANA

Суха храна за кучета Acana Regionals Ranchlands

165.00лв.

Съдържанието на храната ACANA Regionals Ranchlands Dog е съставено на принципа WHOLEPREY™. Това е така наречената концепция „цялата плячка“ и се базира на естествените хранителни потребности на Вашето куче, имайки за пример менюто на неговите диви предшественици. Висококачествената канадска храна съ..

rating

Показани са 1 до 9 от 9 (1 страници)