YuMove Dog 300таб. – Висококачествена хранителна добавка за кучета, овкусени таблетки за стави с екстракт от зеленоуста мида

YuMove Dog 300таб. – Висококачествена хранителна добавка за кучета, овкусени таблетки за стави с екстракт от зеленоуста мида

168.00лв.
Производители Lintbells
Код: YuMove Dog
Наличност Да
Преглеждания: 970

Описание

5 признака, че кучето Ви има проблеми със ставите:

  • Изостава ли кучето по време на разходки?
  • С неохота ли се разхожда, скача или играе?
  • Спи ли повече?
  • Изглежда ли схванато или трудно се изправя след лежане?
  • Изглежда ли все едно изпитва неудобство?

Това може да са признаците, че кучето Ви се нуждае от помощта, която YuMOVE Dog осигурява.

 

Как YuMOVE Dog поддържа ставите на кучето?

YuMOVE Dog съдържа най-висококачествените активни съставки, включително нашият специален екстракт от зеленоуста мида VitaEase™ и Глюкозамин за кучета. Той е безопасен и натурален, също така е вкусен (за лесно приложение) и действа по три начина.

ОБЛЕКЧАВА СХВАНАТИТЕ СТАВИ

Екстрактът от зеленоуста мида VitaEase™ е една от ключовите съставки в гамата YuMOVE. Той се добива в специално избрани кристалночисти води на Нова Зеландия. Благодарение на специфичните си условия на растеж и уникалния вакуумен екстракт на зеленоустата мида YuMOVE Dog осигурява по-високи нива на Омега 3, EFA’s и 4 пъти по-висока концентрация от стандартните версии.


ПОДДЪРЖА СТРУКТУРАТА НА СТАВИТЕ

Вътре в ставите, хрущялът предпазва костта от износване. Ако тя се повреди или износи, костите могат да бъдат незащитени, което води до болка или схванатост. Силата на глюкозамина осигурява основните градивни елементи на на хрущяла – здравата свързваща тъкан, която запазва ставите.

Натуралният хондроитин и зеленоустата мида помагат за поддържане на здрава структурата на ставите за по-дълго.

Манганът поддържа колагеновата структура в хрущяла и сухожилията.


ПОДОБРЯВА ПОДВИЖНОСТТА

YuMOVE Dog съдържа уникален вид Хиалуронова киселина, която доказано достига до ставите в рамките на 2 часа след консумация, като подпомага подвижността и абсорбира натиска при движение.

Витамините C и E са антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали и помагат за поддържане на подвижността на ставите.


*Проучване проведено от Royal Veterinary College.

Какво прави YuMOVE Dog толкова уникален?

Ние добиваме най-качествените налични съставки, за да произведем YuMOVE Dog. Всъщност, нашите стандарти са толкова високи, че е възможно да не намерите толкова висококачествени добавки за стави дори и за хора.

Една от основните съставки в YuMOVE Dog е зеленоустата мида.  Нашият екстракт от зеленоуста мида – VitaEase ™ се добива в специално избрани кристалночиси води на Нова Зеландия. Благодарение на специфичните си условия на растеж и уникалния начин на добиването ú (валуумен екстракт), зеленоустата мида осигурява по-високи нива на Омега 3, EFA’s и 4 пъти по – висока концентрация от стандартните версии.

Размер на кучето Дневен приемЗа колко дни стига опаковката?
60120300
Малки породи
(до 15 кг)
1 таблетки60120300
Средни породи
(16-30 кг)
2 таблетки3060150
Едри породи
(31-45 кг)
3 таблетки2040100
Много едри породи
(над 45 кг)
4 таблетки153075

Започнете с двойна доза

Ако Вашето куче не е приемало добавка с Глюкозамин до сега, вероятно е неговите естествени резерви да са намалели. Така че, когато започнете да давате YuMOVE Dog, удвоете препоръчителната доза през първите 4 до 6 седмици.  Този „зареждащ“ период ще поднови загубените резерви и ще му върне отново подвижността и комфорта.

Разпределете таблетките

Ако кучето Ви приема повече от 1 таблетка YuMOVE Dog на ден, ние Ви препоръчваме да разпределите даването на таблетките през целия ден

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Captcha
New
New