Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

VIRBAC

Vetexpert - PlaqueOff Animal - Хранителна добавка за кучета и котки- премахва лош дъх,плака и зъбен камък 20гр. - Кучета

VIRBAC

Vetexpert - PlaqueOff Animal - Хранителна добавка за кучета и котки- премахва лош дъх,плака и зъбен камък 20гр.

27.00лв.

Продуктът е предназначен за всекидневна употреба при кучета и котки. Има уникално системно действие! Чрез секретиращата сеслюнка естествените съставки се отделят в устната кухина и забавятнатрупването на плака! Изцяло натурална формула, с водораслиот Атлантическия океан. Патентованата формула предпа..

rating
Virbac Epiotic - лосион за почистване на уши на кучета и котки -60мл - Кучета

VIRBAC

Virbac Epiotic - лосион за почистване на уши на кучета и котки -60мл

17.50лв.

Лосион за почистване на уши с дерматологични и антисептични свойства Предназначен за почистване и поддържане ушната хигиена Елиминира кожните отпадъци и разтваря ушните отлагания Не дразни кожата и не я изсушава Дозировка: 1 или 2 пъти седмично по 3-4 капки. Указания за употреба: ..

rating
Virbac Veggiedent - дентално лакомство за куче,ламели 15бр. - Кучета
Virbac Vet Aquadent - вода за уста за кучета и котки - 250 мл. - Кучета

VIRBAC

Virbac Vet Aquadent - вода за уста за кучета и котки - 250 мл.

28.00лв.

Вода за уста за кучета и котки. Елиминира лошия дъх. Помага за контрола на образуване на зъбна плака. Използва се ежедневно в прясната вода за пиене. Лесно се дозира с мерителна чашка според килограмите на домашния ви любимец. Освежаващ разтвор с приятен вкус. Патентована и доказана активна съ..

rating
Хранител на добавка за козина Virbac Megaderm 8мл - 28 сашета  - Кучета

VIRBAC

Хранител на добавка за козина Virbac Megaderm 8мл - 28 сашета

42.50лв.

Мегадерм за здрава кожа и козина за котки и кучета над 10kg/ Virbac Megaderm - Хранителна добавка с козметичен ефект за здрава козина и кожа на кучета и котки. Незаменими мастни киселини, минерали и витамини. След нейното прилагане се наблюдава положителен ефект при различни кожни състояния ..

rating
Хранителна добавка Virbac calci delice-калций за куче - Кучета

VIRBAC

Хранителна добавка Virbac calci delice-калций за куче 30таб.

21.50лв.

КАЛЦИ ДЕЛИС е вкусна калциево-фосфорна хранителна добавка за кучета и котки. Правилното съотношение на Са/Р гарантира усвоимата форма на Калция. Флуорът и витамин Д3 подсилват действието на калция и предпазват младите животни от рахит. Витамин Д3 улеснява абсорбацията на калций и фосфор в чревн..

rating

Показани са 1 до 6 от 6 (1 страници)