Безплатна доставка на поръчки над 50 лв.

Зареждане на зоомагазин Дай Лапа

PRO-PLAN

Суха храна за котки  Pro Plan Delicate  - Суха храна

PRO-PLAN

Суха храна за котки Pro Plan Delicate 10кг.

115.00лв.

Pro Plan Delicate е деликатна храна за котки, капризни към храна и с чувствителен стомах или кожа. Храната за котки Pro Plan Delicate съдържа вкусно пуешко месо като единствен източник на животински протеини и не съдържа пшеничени компоненти. Израсналите котки са в разцвета на своя живот и имат особ..

rating
Суха храна за котки Pro Plan Junior  - Суха храна

PRO-PLAN

Суха храна за котки Pro Plan Junior 10кг.

115.00лв.

Pro Plan Junior с пилешко - пълноценна храна за малки котенца (от 1 до 12 месеца), както също и за бременни и кърмещи котки. През първата година се изграждат естествените защитни системи на Вашето котенце, които ще поддържат неговото здраве през целия му живот. Имунната система е основата на тези за..

rating
Суха храна за котки Pro Plan Sterilised със заешко - Суха храна

PRO-PLAN

Суха храна за котки Pro Plan Sterilised със заешко 10кг.

115.00лв.

суров протеин41.0 %мазнини12.0 %сурови влакнини5.0 %сурова пепел7.0 %омега-3 мастни киселини0.5 %омега-6 мастни киселини2.0 %..

rating
Суха храна за котки Pro Plan Sterilised със сьомга - Суха храна

PRO-PLAN

Суха храна за котки Pro Plan Sterilised със сьомга 10кг.

115.00лв.

Pro Plan Sterilised богата на сьомга храна - специално разработена за кастрирани или стерилизирани котки. След кастрация се променя обмяната на вещества при котката, намалява също и потребността от енергия. Храната за котки Pro Plan Sterilised богата на сьомга е храна с ниско съдържание на протеини ..

rating
Суха храна за кучета  Pro Plan Large Athletic Adult Sensitive Skin - със сьомга - Кучета

PRO-PLAN

Суха храна за кучета Pro Plan Large Athletic Adult Sensitive Skin - със сьомга 14кг.

104.00лв.

Рецептата на храната Pro Plan Large Athletic Adult Sensitive Skin със сьомга е разработена от ветеринари и специалисти по храненето. Тя съдържа специална комбинация от хранителни вещества и витални съставки, от които порасналите кучета от големи породи с атлетично телосложение и чувствителна кожа се..

rating
Суха храна за кучета PRO PLAN Large Adult -агнешко и ориз - Кучета

PRO-PLAN

Суха храна за кучета PRO PLAN Large Adult -агнешко и ориз 14кг.+2,5кг. ГРАТИС

107.00лв.

Порасналите кучета от големи породи, са едри и имат специфични хранителни потребности. Дори и при еднаква гръдна обиколка, те имат до 50% повече подкожна мазнина, в сравнение със своите събратя с по-атлетично телосложение. PRO PLAN Large Adult агнешко и ориз е разработена съвместно от специалисти по..

rating
Суха храна за кучета Pro Plan Large Athletic Puppy OPTISTART - Кучета

PRO-PLAN

Суха храна за кучета Pro Plan Large Athletic Puppy OPTISTART 12кг.

98.00лв.

Палетата от едри породи с атлетично телосложение имат особено активен метаболизъм и се нуждаят от много енергия за растежа и развитието на организма. Храната Pro Plan Large Athletic Puppy OPTISTART е създадена от учени и ветеринари, и е съобразена с тези потребности. Формулата от хранителни вещества..

rating
Суха храна за кучета Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion OPTIDIGEST - Кучета

PRO-PLAN

Суха храна за кучета Pro Plan Medium Adult Sensitive Digestion с агнешко

107.00лв.

Клинично тестваната комбинация от хранителни вещества OPTIDIGEST е създадена специално за потребностите на пораснали кучета от средно големи породи с чувствително храносмилане и тегло до 25 кг. Разработената от ветеринари и учени храна съдържа пребиотици с доказано действие, които подпомагат равнове..

rating
Суха храна за кучета Pro Plan Medium Puppy OPTISTART - Кучета

PRO-PLAN

Суха храна за кучета Pro Plan Medium Puppy OPTISTART 12кг.

97.00лв.

Развитието и здравето на палетата зависи до голяма степен от хранителния режим в началната фаза на техния растеж. Създадената от ветеринари и учени храната Pro Plan Medium Puppy OPTISTART е съобразена специално с потребностите на подрастващите кучета от средно големи породи с тегло от 10 до 25 кг на..

rating

Показани са 1 до 9 от 13 (2 страници)